Bobby din iKON, criticat pentru ca l-a felicitat pe B.I de ziua lui!

Imagini pentru bobby and b.i

Am trăit s-o vedem și pe asta, internauții coreeni sunt furioși pentru faptul că Bobby din iKON a ținut să-l felicite pe B.I cu ziua lui  de naștere, prin intermediul rețelelor de socializare!

Pe 22 octombrie, raperul de la agenția YG Entertainment și-a actualizat contul de Instagram, publicând un video cu fostul lui coleg de grup. În postare este inclus un fragment al unei prestații de la iKON cu mega-hitul „Love Scenario”, unde B.I cântă versurile de la începutul piesei. Bineînțeles, postarea lui Bobby a fost însoțită de un mesaj emoționat care face aluzie la absența liderului: „Mi-e dor de tine. La mulți ani!”

Cu toate acestea, internauții coreeni nu prea au fost încântați de postarea membrului iKON, nici de cele ale colegilor săi, lăsând o mulțime de comentarii răutăcioase pe internet: „Pur și simplu puteau să-l felicite prin intermediul lui KakaoTalk, de ce au făcut-o în mod public?”, „Acești tipi sunt nimeni, nu pot ajunge pe prima pagină a portalelor de știri fără B.I”, „Nu înțeleg deloc? Felicită-l personal, așa faci mai rău”, „De ce să atragi atenția asupra lui? Felicită-l în mod personal, asta nu e o problemă. Nici nu regretă ceea ce a făcut, așa că nu merită această atenție” și multe altele.

Din fericire, există și coreeni care țin partea lui Bobby: „Au făcut parte dintr-un grup, ar trebui să pretindă că nu există? Pur și simplu l-a felicitat cu ziua lui de naștere. Vedeți-vă de treabă”, „Sunt foarte apropiați, așa că nu văd nimic în neregulă cu asta”, „Poate ar trebui să vă închideți gurile? Ei au dreptul să spună ce vor și să felicite persoanele de care sunt apropiați” etc.

Voi de care parte sunteți?

sursa

Un gând despre “Bobby din iKON, criticat pentru ca l-a felicitat pe B.I de ziua lui!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s