[CCC] Shindong din Super Junior primește critici pentru greutatea sa

Recent, Shindon din Super Junior a participat la un eveniment promoțional împreună cu colegii săi de grup, totul având legătură cu lansarea noului album „Time_Slip”. Potrivit informațiilor, băieții au apărut în costume roșii, dar fiecare dintre ele fiind accesorizate în mod diferit.

Toți arătau foarte frumos, erau plini de energie și carismatici, cu toate acestea, internauții coreeni nu prea au fost încântați de apariția lui Shindon. Motivul? Aspectul său fizic! Aceștia au început să-l critice pentru felul cum arată, spunându-i că nu ar trebui să fie un idol, deoarece nu corespunde standartelor de frumusețe.

Ce spun coreenii?

  1. [+443, -5] Tare mi-e interesant, oare cum a ajuns la SM?
  2. [+321, -7] Agenția nu-l obligă să slăbească?
  3. [+192, -2] L-am urât pentru faptul că a spus că este în regulă să arate așa, fetele idoli trebuie să fie mereu subțiri
  4. [+96, -0] Urăsc să te privesc, pleacă … învață să ai grijă de tine. Cum poți să apari așa la TV și să câștigi bani, arătând așa.

Din fericire, mulți dintre internauții coreeni au început să se opună comentariilor negative, cerând încetarea culturii online care dăunează vedetelor. De asemenea, ei s-au luat de anti-fani, certându-i pentru ca nu și-au învățat lecția odată cu sinuciderea lui Sulli, care, de asemenea, a avut de suferit din cauza unor astfel de comentarii.

  1. [+14, -3] Ceea ce scrieți pe rețele de socializare citesc oamenii. Pentru toate păcatele voastre veți plăti într-o bună zi.
  2. [+14, -6] Vă rog, încetați să mai lăsați astfel de comentarii. Treziți-vă la realitate.
  3. [+18, -5] Hei, nu simțiți nimic după ce ați citit cum o celebritate s-a sinucis din cauza comentariilor voastre răutăcioase??
  4. [+12, -4] Înainte de a umili o celebritate, citiți știrile în legătură cu moartea lui Sulli. Opriți-vă și gândiți-vă la viața voastră
  5. [+11, -1] Hai să nu mai lăsăm comentarii răutăcioase
  6. [+11, -3] Și din nou comentarii cu conținut negativ, cu ce sunteți mai buni? Ce părere aveți despre tot ce faceți? Ar trebui ca fiecare idol să corespundă standardelor de frumusețe?

Voi ce spuneți?

sursa

Un gând despre “[CCC] Shindong din Super Junior primește critici pentru greutatea sa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s