Minhwan a pregătit o seară romantică pentru Yulhee la aniversarea primului an de la căsătorie

Acum un an de zile, Minhwan din FT Island și Yulhee spuneau „da” la altar, iar emisiunea “Mr. House Husband” a arătat ce surpriză i-a pregătit cântărețul soției sale pentru aniversare.

În timpul emisiunii, Yulhee a împărtășit: „19 octombrie este aniversarea noastră de un an”, după ce s-a uitat la calendar. Ea a adăugat: „Vreau să merg la o întâlnire frumoasă”, dar Minhwan a răspuns: „Nu există unde să mergem în special. Fiecare zi este ca o aniversare pentru noi.”

Cu toate acestea, Minhwan a planificat un eveniment surpriză ca o vânătoare de comori pentru Yulhee. După ce a ieșit singur, a sunat înapoi spunând că și-a uitat portofelul, în să în loc de portofelul său, Yulhee a găsit un bilet care a făcut parte din evenimentul său aniversar special.

Când Yulhee a ajuns în locația promisă, nu și-a putut ascunde fericirea de a vedea evenimentul surpriză și locația frumoasă pe care Minhwan o decorase cu lumânări. Yulhee a împărtășit că a fost foarte emoționată, explicând: „E prima dată pentru mine când ies într-un loc atât de elegant și romantic încât [mă simt] incomod.”

În timp ce se aflau la cina lor romantică, luminile s-au stins brusc pentru a arăta un videoclip al cuplului din zilele lor de proaspăt căsătoriți și din perioada sarcinii lui Yulhee. De asemenea, Minhwan a scos o scrisoare scrisă de mână și a citit: „Voi continua să rămân lângă tine și să fiu un soț de încredere. Să trăim bine și fericiți, cu familia noastră de cinci membri. „

Yulhee a pregătit, de asemenea, un eveniment special pentru soacra ei, exprimându-și recunoștința și spunând că aceasta i-a oferit mult sprijin în timpul căsătoriei lor. Yulhee și-a împărtășit gândurile într-un caiet cu mesajul: „Soacrei mele care se gândește la mine ca la o fiică și îmi spune că sunt cea mai frumoasă noră, ești și cea mai frumoasă femeie din lume pentru mine. Vom continua să trăim fericiți în viitor, așa că te rog să o privești bine pe Yulhee, în ciuda faptului că are neajunsuri.”

 

Sursa

Un gând despre “Minhwan a pregătit o seară romantică pentru Yulhee la aniversarea primului an de la căsătorie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s