N.Flying despre reușitele și visele împlinite din 2019 + poze

Membrii N.Flying au arătat carisma lor într-un pictorial pentru „Allure” în care au vorbit și despre popularitatea lor explozivă din ultimul an.

Membrii grupului rock N.Flying au realizat probabil primul lor interviu pentru revista Allure și acest fapt se datorează cu siguranță faptului că, în acest an, s-au bucurat de un succes binemeritat și neașteptat (pentru ei), având în vedere stilul diferit pe care îl oferă publicului.

În cadrul unui interviu care a urmat ședinței foto, N.Flying a vorbit despre realizările muzicale pe care le-a realizat trupa anul acesta. Membrii au împărtășit: „În loc să spunem „Am reușit”, expresia „Începem să primim atenție acum” se aplică mai bine. Suntem mai ambițioși acum. Visul nostru a fost să evoluăm în  lumea întreagă și să mâncăm mâncare bună după fiecare concert, iar acest [vis] a devenit realitate anul acesta. Nu vrem să pierdem acest lucru și vrem să ne descurcăm și mai bine.”

Bateristul Jaehyun a împărtășit cu modestie: „Înțeleg că nu merităm atâta atenție. Ne-am dorit întotdeauna să muncim din greu indiferent de rezultate și credem că ne-am descurcat destul de decent, dar „Rooftop” a devenit punctul decisiv. În aceste zile, învăț o mulțime de lucruri noi pe care nu le știam în trecut.”

N.Flying a revenit recent cu albumul “YAHO” și melodia de titlu “GOOD BAM.”

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s