V din BTS are o apariție supriză în timpul Live-ului TXT & numește fanii TXT „ARMY” din greșeală

Venit să își susțină colegii juniori din trupa TXT, V din BTS face o greșeală adorabilă, strigându-i pe fanii TXT „ARMY„.

Membrii grupului BTS s-au alăturat în mod neașteptat lui Beomgyu și Yeonjun din TXT, în timpul live-ului transmis în 23 octombrie. Superstarurile au apărut  la puțin timp după ce juniorii de la Big Hit au început transmisia live, când i-au văzut pe, V și Jungkook și Jimin trecând pe lângă ei și le-au spus: „Oh, salut. Avem o oră de artă și meserii cu fanii. Totul este transmis în direct în acest moment.”

Apoi, Jungook s-a dus la baie, iar Jimin și V au mers la ei. Ei au spus salut fanilor TXT care urmăreau transmisia și au întrebat: „Este bine ca noi să fim în emisia voastră live?”

Când Beomgyu le-a spus că fac un ursuleț din lut, Jimin a comentat: „E foarte drăguț. Faceți-le să arate frumos, bine?” La observația lui Jimin, V a râs și a observat: „Uau, sună de parcă chiar nu ai spus-o serios”.

După aceea, membrii BTS au plecat rapid pentru a le oferi lui Beomgyu și Yeonjun intimitate. Când au plecat, Yeonjun a dezvăluit: „Recent, TXT și BTS au deschis un  grup de discuții. Suntem destul de activi pe acel chat.”

https://twitter.com/snowball_txt/status/1186932633722208256

După aproximativ 10 minute, V s-a întors în cameră și s-a așezat lângă Yeonjun. V s-a prezentat timid: „Bună, MOA (numele fandom-ului TXT). Sunt V de BTS”. În urma întâmpinării călduroase a lui Beomgyu și Yeonjun, V a spus: „Apropo, Beomgyu și Yeonjun au muncit foarte mult pentru noul lor album. Au repetat și repetat. Nu cred că au dormit așa de mult.” Apoi, a adăugat jucăuș: „Aproape că am simțit că mă uitam la noi din trecut.”

De vreme ce V a trebuit să plece din nou, s-a pregătit să-și ia la revedere și a spus: „Oricum, ARMY (numele fandomului BTS) …” Imediat ce V și-a dat seama că a spus inconștient „ARMY” în loc de „MOA”, a dat din cap și s-a corectat: „Adică, MOA”.

Beomgyu și Yeonjun au izbucnit în râs și au comentat: „Nu îți face griji, sunt destul de sigur că există ceva ARMY aici care ne urmăresc acum”.

Cu un zâmbet stânjenit, V a continuat: „A fost doar pentru un moment scurt, dar am vrut doar să vă salut, MOA. Ar trebui să plec acum. Cred că nu ar trebui să îi deranjez pe Beomgyu și Yeonjun mai mult. Voi reveni cândva. Pa! „

https://twitter.com/Ve2jl001/status/1186936547905437698

 

 

Sursa1

Sursa 2: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s