Kakao și Daum vor elimina secțiunea de comentarii destinată articolelor

Kakao/Daum Takes Measures Against Malicious Comments And Defamation Against Celebrities

Pe 25 octombrie, Kakao a ținut o conferință de presă la sediul său din Pangyo. Directorii Yeo Min Soo și Jo Soo Yong au anunțat desființarea secțiunii de comentarii pentru Kakao și Daum.

Yeo Min Soo a spus: „În această lună o să închidem secțiunea de comentarii pentru știrile de divertisment și vom scăpa de termenii asociați cu artiștii k-pop până la sfârșitul anului. După cum știm din veștile nefericite, comentariile care ating nivelul de defăimare a persoanelor sunt în defavoarea unei comunități publice normale.”

El a continuat: „În timp ce scopul original al termenilor de căutare era de a oferi utilizatorilor o mare varietate de conținut util și informativ, am decis că aceste cuvinte au efecte secundare grave, cum ar fi invazia vieții private și defăimarea.”

Începând cu această măsură, Kakao intenționează să găsească mai multe modalități de-aș îmbunătăți în mod fundamental abonamentele și serviciile de știri.

Jo Soo Yong a adăugat: „Aspectele pe care le-am avut în vedere în ultimii doi ani se vor materializa în prima jumătate a anului următor. Deoarece avem o responsabilitate asupra societății, vom lua măsuri preventive, mai degrabă mai devreme, decât mai târziu. Vom face ceea ce putem înainte de reorganizarea oficială și vom observa opiniile utilizatorilor.”

Ce părere aveți despre noua schimbare?

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s