Wonho din MONSTA X dezvăluie că vrea să lanseze o melodie solo + altele


Revista  Dazed a dezvăluit o parte din interviul lui Wonho din MONSTA X și datorită acestui fapt aflăm numai lucruri interesante despre idol!

După cum anunțam încă de ieri, revista Dazed a dezvăluit o mulțime de poze ale pictorialului pentru luna noiembrie, în care Wonho oferă un look elegant natural.

Dazed tachinează acum fanii dezvăluind și o parte din interviul acordat de idol după ședința foto. Deoarece aceasta  a avut loc într-un muzeu al dinozaurilor, intervievatorul l-a întrebat pe Wonho: „Îți plac dinozaurii?”, la care Wonho a răspuns: „Nu.” Apoi, el a evitat cu umor să își privescă interlocutorii în timp ce a adăugat: „Nu sunt sigur”.

El a fost apoi întrebat despre următorul album al MONSTA X. Wonho a răspuns: „Lucrăm în prezent la un mini album care va fi lansat pe 28 octombrie. Vreau să încerc să lansez o piesă solo și vreau să aduc bucurie mai multor fani apărând în emisiuni de divertisment. Vom filma și un videoclip  muzical în curând. Vreau să răsplătesc iubirea fanilor de fiecare dată  oferindu-le o nouă imagine a mea. Îi iubesc.”

Dazed Korea a lansat, de asemenea, un scurt videoclip al lui Wonho, în care a discutat despre viitoarea lui apariție din revistă. În videoclip, vorbește despre faptul că este la un muzeu al dinozaurilor, așa că le recomandă fanilor melodia „Dinosaur” de la AKMU. El a adăugat, de asemenea, “Circles” a lui Post Malone și “Someone’s Someone” de la MONSTA X la lista de recomandări muzicale.

 

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s