Fanii au descoperit data revenirii lui BTS?

Imagini pentru bts

Se pare că fanii ARMY au găsim mai multe semne care fac aluzie la următoarea revenire a trupei BTS, să vedem despre ce anume este vorba!

După cum probabil știți deja, pe 25 octombrie, reprezentanții portalului de știri YTN News au dezvăluit că trupa de la Big Hit Entertainment va lansa un nou album în prima parte a anului 2020. Potrivit lor, noul album va apărea la scurtă vreme după ce BTS va încheia seria de famneeting-uri din Japonia, mai exact în ianuarie.

Ei bine, ARMYs au găsit dovezi care indică faptul că comeback-ul grupului va avea loc în prima lună a anului viitor. Fanii care au vizitat concertul de astăzi de la Seul, au observat că în vidoeurile VCR apăreau diferite ceasuri, iar la toate timpul este setat la 4:32.

În general, se acceptă faptul că frecvența de 432 Hz este o setare alternativă, care este „în conformitate cu armonicile Universului”, în timp ce frecvența adoptată în prezent – 440 Hz – „nu rezonează/răsună” cu nimic. O frecvență de 432 Hz mai este numită și sistemul „Verdiev” și ei cred că aceasta este frecvența bătăilor inimii universului (Heartbeat ???).

Mulți sunt siguri că muzica bazată pe 432 Hz are energie benefică pentru vindecare, deoarece este un ton pur al bazei matematice a naturii. Instrumentele arhaice egiptene și grecești antice descoperite până în prezent au fost reglate în principal la 432 Hz.

În plus, numărul 432 este strâns legat de ideile hinduse despre ciclicitatea timpului. În ciclul timpului hindus, epoca Kali Yuga durează aproximativ 432.000 de ani, făcând parte din Marele Ciclu, care durează 4.320.000 de ani.

De asemenea, în timpul prestației lui Suga cu „Seesaw” apărea un semn luminos ce indica numărul 24. Ei bine, dacă înmulțim 4 x 3 x 2, obținem din nou numărul 24. Și dacă ar fi să acceptăm ideea că revenirea lui BTS va avea loc pe 24 ianuarie 2020, așa cum presupun unii (plus, ARMY.ZIP va fi lansat în ianuarie), atunci să știți că acesta se va întâmpla într-o zi de vineri! Există posibilitatea ca unii dintre voi să fi observat acest lucru, dar unii nu, însă comeback-urile de la BTS au loc vinerea încă din 2017, de la lansarea hitului „DNA”, și cel mai probabil, într-o zi de vineri va avea loc și următorul.

Voi ce credeți?

Imagini pentru ianuarie 2020

sursa

2 gânduri despre “Fanii au descoperit data revenirii lui BTS?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s