Hweseung din N.Flying face publicul să plângă

Evoluția incredibilă a lui Hweseung din N.Flying de la  “Immortal Songs” a impresionat publicul până la lacrimi.

Emisiunea “Immortal Songs” a avut ca temă muzica lui Insooni ca artist de legendă, prezentând interpretări ale lui Kim Kyung Ho, Hweseung din N.Flying,  Solji din EXID, etc.

După ce la ultima emisiune a fost încoronat drept învingător în urma interpretării sale extrem de puternice pe melodia “We are the Champions” de la Queen, pe care o puteți urmări aici, Hweseung a primit titlul de  “2019 Super Rookie.” Printre alți cântăreți care au primit acest titlu se numără și Ali, Jung Dong Ha, Hwang Chi Yeol etc.. 

Întrebat despre titlu și câștigarea emisiunii doar la a patra apariție a sa în show, Yoo Hweseung a spus: „Nu îmi venea să cred, chiar și atunci când am primit trofeul.”

Pentru cel mai recent episod, Hweseung a pregătit un cover al piesei „Mother” a lui Insooni, și cântărețul a împărtășit: „Când am interpretat versurile, mi-a fost greu să obțin adevăratul sens al acesteia, așa că am incorporat o poezie în ea. Poezia se numește „Am crezut că este în regulă ca mamele să facă asta”. Poemul este despre modul în care mamele sunt la fel de-a lungul generațiilor. Aș fi recunoscător dacă toată lumea poate simți sinceritatea în timp ce îmi ascultă cântecul gândindu-se la mamele lor care pot fi în inima lor, lângă ei sau acasă. „

Hweseung a adus apoi o interpretare plină de inimă pentru „Mother”, atingând inimile publicului în timp ce cânta despre sacrificiul mamelor cu vocea lui calmă și dulce. Spectatorii și gazdele au plâns ascultând vocea impactantă a rockerului. Vă lăsăm să îl ascultați și voi și să ne spuneți dacă v-a impresionat:

 
Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s