Jimin suprinde fanii cu noua culoare a părului + ajunge în trend chiar de la începutul concertului BTS

BTS susține ultimele concerte ale turneului mondial „Love Yourself: Speak Yourself” în Seul, unde Jimin a apărut pe scenă cu o nouă culoare de păr, suprinzându-i din nou pe fanii ARMY.

Evenimentul s-a petrecut la concertul din data de 26 octombrie. Jimin i-a surprins pe fanii din întreaga lume cu o nouă culoare a părului și a ajuns imediat în tendințe la nivel mondial pentru părul său argintiu, de îndată ce a început concertul. El a continuat să fie în tendințe, fiind lădat pentru abilitățile sale vocale și performanțele sale excepționale, pe tot parcursul concertului.

Jimin a fost trend în peste 39 de țări cu mai multe cuvinte cheie precum Jimin, JIMINS HAIR, #JIMIN, PARK JIMIN, 박지민 은발 (părul de argint al lui Park Jimin) și  신인가수(cântărețul începător) au  dominat trendurile din Coreea, în timp ce Jimins au fost #10 la nivel mondial.

Având câte un costum diferit la fiecare evoluție, Jimin a dovedit că poate impresiona cu orice ținută și orice culoare de păr. De asemenea, BTS a dezvăluit un cu totul alt clip coregrafic pentru concertul final și Jimin și-a arătat din nou  abilitățile inegalabile de dans în filmul său, făcând publicul de pe stadion să țipe la fiecare secvență a acestuia.

Puteți urmări mai jos noile ținute ale BTS Jimin cu părul său frumos argintiu, împreună cu un clip difuzate la concert și momente din timpul spectacolului.

 

 

 

Sursa

2 gânduri despre “Jimin suprinde fanii cu noua culoare a părului + ajunge în trend chiar de la începutul concertului BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s