Agenția lui Sunmi ia măsuri legale împotriva a 12 persoane pentru defăimare și comentarii malițioase

Sunmi’s Agency Sues 12 Individuals For Defamation And Malicious Comments

Agenția lui Sunmi a luat oficial acțiuni legale împotriva comentariilor malițioase.

Pe 28 octombrie, agenția MakeUs Entertainment a declarat:

Bună ziua, aici este MakeUs Entertainment.

Pe 24 octombrie 2019, MakeUs Entertainment a depus plângeri la Postul de Poliție Songpa împotriva a 12 persoane care au încălcat legile privind defăimarea (articolul 70 din Legea privind Utilizarea Rețelei de Informații și Comunicații, precum și Protecția Informațiilor, etc.) și insultă (articolul 311 din Legea penală) prin răspândirea informațiilor false despre Sunmi.

Pe 9 august 2019, am dezvăluit planurile noastre de a lua măsuri legale împotriva celor care defăimează caracterul și imaginea artistului nostru, Sunmi, creând și răspândind postări și comentarii care sunt răuvoitoare și folosesc acuzații fără bază, care sunt false. Am depus prima rundă de reclamații legale prin intermediul unui reprezentant legal pe baza dovezilor pe care le-am adunat cu ajutorul Miya-ne (numele oficial al fandomului lui Sunmi) și a monitorizării de către agenție.

Agenția noastră va urmări acțiuni în justiție prin procesele civile și penale, fără a face deconturi, și nu va manifesta clemență. Intenționăm să ne asigurăm că persoanele care cauzează prejudicii în viitor vor plăti și prețul integral pentru acțiunile lor. După prima rundă de plângeri, în prezent ne pregătim să facem o rundă suplimentară de plângeri și nu vom depune numai plângeri bazate pe fapte penale, ci și pe acte civile.

Ne exprimăm recunoștința față de fanii care arată dragoste și sprijin pentru Sunmi, iar agenția noastră va continua să facă tot posibilul pentru a proteja drepturile artistului nostru. Sperăm că eforturile noastre vor duce la o cultură a internetului mai matură și mai solidă. Vă mulțumim.

Sursa: soompi

Un gând despre “Agenția lui Sunmi ia măsuri legale împotriva a 12 persoane pentru defăimare și comentarii malițioase

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s