P.O din Block B e „torturat” cu privire la sărutul cu Mina din Gugudan pentru drama “Hotel Del Luna”

P.O din Block B a scăpat cu viață dintr- un interogatoriu dur cu privire la sărutul dintre el și Mina din Gugudan pentru drama “Hotel Del Luna”.

În episodul din 27 octombrie din „My Ugly Duckling”, P.O a rămas cu Kim Shin Young și Hong Jin Young la casa cântăreței.

În timp ce luau cina împreună, Hong Jin Young și Kim Shin Young l-au tachinat pe P.O pentru că „s-a purtat ca o celebritate” cu programul său încărcat atunci când au încercat să organizeze ceva cu el. P.O a răspuns: „Răspundeți la telefon când vă sun.”

Referindu-ne la scena de sărut a lui P.O cu Mina lui Gugudan din „Hotel Del Luna”, Hong Jin Young a întrebat: „Ți-a plăcut când v-ați sărutat?”

Cu un zâmbet timid, P.O a spus: „Ce e bun în asta? Am filmat pur și simplu”. Ea a comentat: „ Este ciudat să ne vedem copilul sărutând o fată ”, iar P.O a răspuns:„ Îl filmez pentru că este în scenariu ”.

Uitându-se la expresia lui facială, cele două vedete feminine au glumit: „[colțurile gurii tale] spun totul”, iar el izbucni în râs. P.O a adăugat: „Am folosit apă de gură înainte”.

Când Hong Jin Young a întrebat dacă acesta este primul său sărut, P.O a răspuns că nu. Kim Shin Young l-a surprins apoi adăugând: „Nu a fost primul său sărut. El ne-a povestit despre asta înainte. ”


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s