După ce evoluția D-Crunch a fost anulată din motive de homofobie, membrul Dylan postează pe Twitter inimi în culoarea curcubeului!

Membrul Dylan din trupa D-Crunch lasă un mesaj în culoarea curcubeului prin care își arată susținerea față de fani după ce grupul a primit interdicția de a evolua în Kuwait aparent în urma zvonurilor că un membru al său este gay.

Oficial niciuna dintre părți nu a explicat motivul pentru care trupa D-Crunch a urcat pe scenă în fața fanilor din Kuwait, cu lacrimi în ochi, spunând că nu va putea să cânte. Neoficial, Ministrul Mass Mediei și Comunicațiilor din Kuwait ar fi auzit zvonuri că unul dintre membrii grupului este gay și a fost suficient ca acesta să le interzică să cânte la concert în țara lui.

Un fel de reacție poate fi considerată totuși postarea recentă a membrului Dylan de pe Twitter, care a pus inimioare ce formează culoarea curcubeului și mesajul „Love You” în semn de susținere față de fanii săi. Multe mesaje de sprijin au curs după acest gest al lui Dylan prin care își arată și susținerea față de comunitatea LGBT, primind multe laude de la internauți.

Reamintim că trupa D-Crunch a fost văzută plângând pe scenă după ce autoritățile din Kuwait i-au interzis concertul și se pare că membrii săi au avut parte inclusiv de reacții urâte homofobe din partea unor membri din public.

 

Sursa: allkpop

 

Un gând despre “După ce evoluția D-Crunch a fost anulată din motive de homofobie, membrul Dylan postează pe Twitter inimi în culoarea curcubeului!

  1. Acuma
    El o postat acele inimionare, fix în ciuda altuia.
    Îmi chiar pare rău pentru ei. Musulman ca musulman, dar ei erau dintr-o tara straina. Sa se bucure ca măcar o venit pana acolo în Kuwait.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s