MONSTA X descrie melodiile de pe noul album + povești din spatele scenei

MONSTA X a revenit ieri cu al 7-lea mini-album “FOLLOW: FIND YOU” și melodia de titlu ‘FOLLOW’, și cu un look mai matur ca niciodată. Trupa a țiut tradiționalul V Live cu fanii, cu tot felul de suprize.

MONSTA X nu a dezamăgit publicul cu acest nou album. Culorile și farmecele grupului sunt bine incorporate în toate piesele sale..

Prezentând titlurile noi, MONSTA X a început cu „Find You.” Wonho a spus: „Aceasta este o melodie  care le-a  plăcut membilor imediat au ce au cântat piesa de ghid. Jooheon a ascultat melodia și a creat coregrafia. El a spus că poate vedea coregrafia când ascultă melodii.”

Joohoney a declarat: „Este cea mai dificilă melodie dintre toate melodiile pe care le-am înregistrat până acum”, iar Kihyun a adăugat: „Piesa este foarte detaliată”.

Despre piesa lor de titlu „FOLLOW”, a explicat Wonho: „Puteți asculta de data aceasta notele înalte simple ale lui Kihyun, vocalistul nostru genial. Este muzica pe care veți dori să  o ascultați.”

Apoi, I.M a discutat piesa lui auto-compusă „U R”: „Este o melodie pe care am făcut-o împreună cu echipajul meu”, a spus el. „Fac multe genuri precum trap și soul când lucrez singur. Dar m-am gândit că ar putea fi prea întunecat de folosit cu grupul, așa că am făcut-o ca R&B.”

Lăudându-l pe cel mai tânăr membru, Kihyun a spus: „I.M câștigă multă atenție în aceste zile. I.M este considerat ca jucând un rol de lider în transformarea MONSTA X în idoli globali.”

Wonho și Shownu au arătat „coregrafia oglinzilor” de la „MIRROR” unde au dansat în timp ce se uitau unul la altul. „De această dată ne pregătim cu trupa”, a dezvăluit Wonho. „Vrem să vă arătăm muzică nouă.”

Cei doi au impresionat publicul la concertele MONSTA X cu această melodie și de această dată toți cei șapte membri au ajuns să o cânte. Ceea ce este interesant și pentru această melodie este faptul că Shownu a participat la versuri, ceea ce de obicei nu face. Wonho, Joohoney și I.M sunt cei mai activi în compoziție, aranjamente și versuri.

Joohoney a descris piesa lui auto-compusă „See You Again”, spunând: „Este o melodie cu tristețe care m-a emoționat în timp ce am înregistrat ghidul. Este vorba despre a lăsa pe cineva să plece, când inima voastră nu vrea să îl lase să plece. Este o cale tristă.”

Wonho a adăugat: „Persoana care a făcut această melodie m-a lăsat să aud acest lucru ca „ Bumblebee” în trecut” și Kihyun a dezvăluit: „De fapt urmau să-mi ofere mie această melodie. Mi-au spus să o fac ca piesă solo, dar a fost adăugată în album.”

„Am ceva de spus și despre asta”, a declarat Joohoney. „Kihyun m-ar fi contactat dacă i-ar fi plăcut, dar nu a spus nimic. Nu a existat niciun feedback.”

În timpul emisiei V Live, și de această dată, numerele de inimi trimise de  fanii Monbebe au atins un nou record personal de peste 1,3 miliarde, fapt care i-a uimit pe idoli.


Voi ați ascultat noul album?

 

Surse: allkpop, soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s