Ultimul concert BTS: membrii izbucnesc în plâns + evenimentul domină Twitter-ul

Despărțire plină de emoții de turneul mondial Speak Yourself , atât pentru fanii ARMY cât și pentru membrii BTS!

Pe 29 octombrie, trupa BTS a susținut ultimul din cele 3 concerte  Speak Yourself [The Final] de la Seul. Aventura primului turneu de concerte pe stadion susținute de membrii BTS a început în august 2018 și a marcat unele concerte incediare în cele mai emblematice stadioane din lume, ca  Rose Bowl și Wembley Stadium. În ultimele 3 zile de concerte din Seul, BTS a evoluat în fața a 130 000 de fani coreeni.

speak-stadium

Înaine de show, BTS a scris pe Twitter: „Bună ziua, Seul! Sper că te poți iubi mai mult astăzi decât ieri! De la turneul LY la turneul SY, 62 de concerte au părut și lungi și scurte! Vă mulțumim ARMY, pentru susținerea și dragostea voastră până la sfârșit. La revedere SY! ”

Când BTS a început spectacolul pe 29 octombrie, RM a salutat pe toată lumea de la concertul final din turneul lor și a promis că vor da din ei tot ce se poate. V a spus: „Vom folosi toată energia care ne-a rămas.”

Suga a comentat: „Vă amintiți când ne-am întâlnit anul trecut la Stadionul Olimpic? Mă simt de parcă a fost chiar ieri, când am spus că a fost ca un vis, dar a trecut deja un an.” RM a adăugat: „Vă mulțumim tuturor că am putut concerta un an în multe locuri diferite. „

BTS a interpretat multe dintre hiturile și melodiile preferate de fani de-a lungul show-ului, inclusiv piesele lor solo.

În timpul concertului, J-Hope a subliniat că a fost al 62-lea spectacol din turneu. „Este chiar uimitor„, a spus el. El a cerut apoi celorlalți membri să denumească performanța solo care a lăsat cea mai mare impresie asupra lor.

Jungkook a ales „Serendipity” a lui Jimin în timp ce Jin a spus: „Nu am uitat prima dată când am văzut că Suga a interpretat „Seesaw” anul trecut.” Jimin a spus: „Cred că toate melodiile membrilor sunt pietre prețioase. Vom continua să ne distrăm până la sfârșit, nu?” 

Jungkook a glumit că atunci a venit momentul să îl vadă pe J-Hope interpretând piesa lui „Chicken Noodle Soup”, și deși J-Hope a fost surprins, a făcut mișcările perfect imediat.

Când grupul a încheiat ulterior spectacolul, membrii au apărut emoționanți și unii au plâns. V a spus fanilor: „Ați muncit foarte mult în timp ce ați susținut turneul nostru. Ați putea spune că turneul a fost scurt sau că a fost lung. Am văzut o mulțime de ARMY în timp ce călătoream prin toată lumea și am descoperit că nu există cu adevărat nimic mai frumos decât ARMY. Vă iubesc.”

J-Hope a spus: „Suntem acum artiști care umplu Stadionul Olimpic timp de trei zile. Simt că am primit multă dragoste. Aceasta este ultima noastră oprire din turneu. Îmi amintesc că m-am simțit întotdeauna trist și reticent când încheiam atunci când ajungeam la momentul final, dar cred că de data aceasta voi fi mai puțin. Am simțit multe și am învățat multe. „

Jimin a comentat: „Sper că nu vă simți astăzi triști. În loc să fiu trist, personal sunt atât de curios și încântat să văd ce vom face și cum ne vom distra la următorul nostru concert. Din această cauză, îl vom pregăti rapid.” Jungkook a împărtășit că este, de asemenea, încântat să vadă ce vor face în continuare și a spus: „În schimbul energiei pe care ne-ați oferit-o cu toții, o să vă restituim cu și mai multă energie pentru următorul nostru album și concert actualizat.”

Suga a spus: „Dacă există un început, atunci există un sfârșit și dacă există un sfârșit, atunci există un alt început. Cred că acest concert este un alt nou început.”

Jin a împărtășit că s-a simțit trist când a cântat melodia solo „Epiphany”, deoarece se gândea că a fost ultima dată când a făcut acest lucru. „Așa mă simțeam când cântam, dar apoi, la sfârșit, când eram acolo sus, uitându-mă la toată lumea, am zâmbit puțin”, a explicat el. „M-am gândit că „S-a terminat ceva” și „Nu o să mai cânt această melodie” și am avut emoții amestecate pentru că era atât bine, cât și trist. Și chiar m-a lovit brusc în timpul „Mic Drop” mai devreme, când ne-am luat rămas bun de final și am evoluat.”

RM a spus: „Vreau să aplaud BTS și ARMY care au rezistat în ultimii doi ani și jumătate pentru a ne iubi pe noi înșine.” El a declarat că, deși turneul „Love Yourself: Speak Yourself” s-a încheiat, calea și călătoria pentru a găsi modalități de a se iubi pe sine nu s-au încheiat. El a strigat în timp ce spunea: „Mi-aș dori să existe ceva chiar mai bun decât cuvântul „dragoste”, dar chiar vă iubesc. Voi continua să vă iubesc și mai mult în viitor. „

Au existat multe momente emoționante la show: Jungkook a plâns la „Mikrokosmos”, Jin a plâns și el, RM a fost și el pe punctul de a plânge, dar a oferit un speech super motivant.

jikook5

După concert, BTS a ocupat multiple locuri în trenduri, fanii felicitându-i și mulțumindu-le în timp ce își încheiau concertul final și turneul mondial.

Băieții au luat cinci dintre cele șase hashtag-uri din întreaga lume în timp ce fanii au apelat la Twitter pentru a-și arăta dragostea și aprecierea față de grup. Acesta este, de asemenea, un rezultat al discursului emoționant al liderului RM, ținut la sfârșitul concertului.

https://twitter.com/fancybts/status/1189181447971540995?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1189181447971540995&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.allkpop.com%2Farticle%2F2019%2F10%2Fbts-takes-multiple-worldwide-trending-spots-on-twitter-as-they-wrap-up-their-world-tour

https://twitter.com/vantends/status/1189172840794226688?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1189172840794226688&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.soompi.com%2Farticle%2F1362318wpp%2Fbts-tears-up-at-emotional-finale-of-love-yourself-speak-yourself-tour%3Ffbclid%3DIwAR2eIGInsHc6PyVCgEQFr45un9VVEGGrfRPhaEgpe3a6hMmWMidAM78QGsk

Surse: soompi, allkpop, koreaboo

 

4 gânduri despre “Ultimul concert BTS: membrii izbucnesc în plâns + evenimentul domină Twitter-ul

 1. eu sunt genul de persoană foarte nesimțită, mereu am fost. m-am închis în colivia mea și nu am ieșit din ea de teamă. teama de a nu fi lovit.. au fost momente în care am glumit pe seama băieților dar și momente când am plâns din cauza discursurilor lor sau a melodiilor, astăzi a fost la fel.
  niciodată nu cred că m-am iubit.. nu cred că o fac.. dar am început să mă apreciez.. așa cum sunt. o persoană idioată cu defecte multe și calități rare.
  namjoon a fost cel care mi-a dat imboldul ăla de a începe să apreciez ce sunt, nimic nu s-a schimbat de atunci.. poate am mai crescut și eu dar și ei. sunt fericită pentru ceea ce au devenit ei, artiști care umplu stadioane și pentru ce am devenit eu, o persoană mai bună.
  dacă plângi nu înseamnă că ești slab. ești puternic. pentru că ai curaj să-ți arăți latura, emotivă.
  sunt fericită că am învățat lucrurile astea de la ei.
  despre voi? voi ce ați învățat de la ei?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Am invatat sa ma iubesc asa cum sunt, de fapt sa ma redescopar, sa ma reinventez…. Sa spun ceea ce am de spus , sa am acest curaj, fara sa ma tem ca voi fi ridiculizata de cei multi ce stiu doar sa batjocoreasca ceea ce simt eu. Sa cred ca se poate si ca este loc de mai bine, nu neaparat material, ci in sensul de mai bun, oameni mai buni, sentimente si aspiratii spre bunatate. Si sa vad ca CHIAR sunt asemenea persoane, si cum muzica ne uneste…Nu imi mai este rusine sa plang sau sa imi arat sentimentele, sa ii apreciez pe ceilati cu defectele si calitatile lor si sa ii incurajez sa fie ei insisi, nu trasi la indigo, cum ar vrea unii….Se spune ca cu o floare nu se face primavara, dar eu cred ca asa ca mine mai sunt….milioane….cei care cred in ei insisi si indraznesc sa se iubeasca asa cum sunt, cu defecte si mai ales cu calitati. Si sa arate asta si altora. Muzica baietilor mi.a dat aripi…felul lor de a fi – imboldul de a.i avea ca modele de perseverenta si munca, de exprimare a bucuriilor si frustrarilor, de acceptare a lucrurilor bune…si mai putin bune…de rabdare ….si rabdare si consecventa in atingerea scopului. Si sa ma bucur de ceea ce sunt si de fiecare clipa…Sa privesc in jurul meu si sa cred in oameni.Si dupa fiecare sfarsit sa astept un nou inceput.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s