Choi Jin Hyuk a mărturisit că a ajuns să îi placă de unele dintre partenerele pe care le-a sărutat la filmări

Cine a spus că actorii sunt imuni la săruturi? Choi Jin Hyuk  spune că unele dintre actrițele cu care s-a sărutat nu i-au fost chiar indiferente.

În episodul din 27 octombrie al emisiunii de televiziune SBS ‘My Little Old Boy’, Choi Jin Hyuk a apărut în calitate de invitat. În timpul deschiderii, gazda Shin Dong-yup le-a spus mamelor: „Știați că Choi Jin Hyuk are aici o porecla de „cel mai bun sărutător”?”

Mamele au răspuns: „A, da, desigur. Am văzut că a sărutat o mulțime de fete la televizor. Cum de ești totuși atât de priceput la sărutat?”

Choi Jin Hyuk a chicotit și a spus: „Nu, chiar nu sunt chiar atât de grozav. Sincer, nu sunt”.

El a continuat: „Este probabil doar din cauză că am filmat o mulțime de scene de sărut. Într-una dintre dramele filmate în trecut, am avut cel puțin  unul sau două săruturi în fiecare episod.”

Apoi, una dintre mame a pus o întrebare pe care probabil fanii și-au dorit să i-o adreseze la rândul lor: „Cresc vreodată sentimentele pentru partenerele tale când filmezi scene de sărut?”

Choi Jin Hyuk a dat răspunsul cu sinceritate la întrebarea pusă: „Ei bine, da. Au fost momente când am avut sentimente pentru ele. Adică, sunt un om ca toți ceilalți.”

Actorul a continuat: „Dar asta nu s-a întâmplat tot timpul; uneori, acele sentimente pur și simplu nu s-au dezvoltat deloc”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s