Suho din EXO, Lisa din BLACKPINK și actorul Park Hae Jin au fost în centrul atenției în cadrul evenimentului BVLGARI

Printre celebritățile care au participat la cel mai recent eveniment BVLGARI, ce a avut loc în Jamwon-dong, se numără liderul trupei EXO, Suho, membra trupei BLACKPINK, Lisa, și actorul Park Hae Jin.Aceștia au primit cea mai multă atenție în cadrul evenimentului datorită faptului că au fost așezați la aceeași masă și au impresionat cu frumusețea lor.

Suho a fost văzut ieșind din clădirea companiei SM Entertainment purtând un costum simplu, același pe care l-a avut și la eveniment, creând prima dată speculații cu privire la următoarea revenire a trupei EXO. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor cel mai mult a fost cercelul purtat despre care artistul a spus, fiind întrebat, că nu e ceva ce ar purta în mod obișnuit.

De asemenea, Lisa a optat și ea pentru o apariție simplă și elegantă. Rochia pe care a purtat-o i-a conturat foarte frumos silueta, punându-i în valoare picioarele. Pentru a completa ținuta, artista a accesorizat-o cu niște cercei rotunzi și pantofi negri cu toc înalt. Ea a avut o apariție foarte prietenoasă la eveniment, făcând poze cu multe persoane și purtând numeroase conversații.

Actorul Park Hae Jin a purtat un costum nergu cu gri și a avut părul rebel, oarecum ciufulit, dar în așa fel încât să arate în continuare bine. Pentru a se asorta cu helanca sa neagră, acesta și-a pus un ceas negru și un lănțișor de argint care au completat perfect costumul.

Când oamenii au văzut că cei trei stau la aceeași masă, au început să facă multe fotografii și filmulețe fiind fascinați de frumusețea artiștilor.

https://twitter.com/nationsdoIl/status/1189188378178117633

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s