Poliția îi trimite pe Yang Hyun Suk și Seungri în fața procuraturii pentru a urmăriți penal, fiind acuzați de pariuri ilegale

Yang Hyun Suk And Seungri To Be Forwarded To Prosecution On Charges Of Habitual Gambling

Poliția va înainta procuraturii dosarul lui Seungri și al fostului director executiv de la YG Entertainment, Yang Hyun Suk, pentru a fi  urmăriți penal pentru acuzațiile de jocuri de noroc.

Potrivit poliției, Divizia de Investigare a Crimelor a Agenției Poliției Metropolitane din Seul, care investighează cazul din august, va înainta numele ambilor pentru începerea urmăririi penale împotriva lor pe 1 noiembrie, cu recomandări pentru rechizitoriu sub acuzația de jocuri de noroc.

În plus, s-a confirmat că, în total, cinci persoane au fost trimise spre urmărire penală pentru aceleași acuzații. O sursă  a declarat că restul de trei persoane implicate erau cunoscuții lui Yang Hyun Suk, care nu sunt nici celebrități, nici persoane publice.

Poliția a estimat că Yang Hyun Suk a folosit sute de milioane de woni ( sute de mii de dolari) pentru jocuri de noroc, iar Seungri  a folosit peste 1 miliard de woni (aproximativ 861.260 de dolari). S-a dezvăluit că Seungri a jucat doar la un hotel cu sediul în Las Vegas, în timp ce Yang Hyun Suk a jucat la mai multe hoteluri. Cei doi nu au jucat împreună.

Potrivit poliției, Yang Hyun Suk și Seungri au vizitat Las Vegas-ul pentru a juca o dată sau de două ori pe an. Timp de cinci ani, aceștia au făcut cam 10 excursii la Las Vegas. Cu toate acestea, poliția a dezvăluit că nu a analizat cazul  din 2014, deoarece statutul de limitare este de cinci ani.

Deși Yang Hyun Suk și Seungri au fost, de asemenea, suspectați de utilizarea „hwanchigi”, care se referă la practicile ilegale în legătură cu tranzacțiile valutare, pentru a finanța jocurile de noroc, aceștia au fost considerați nevinovați în cazul schimbului valutar conform Legii tranzacțiilor.

Un oficial al poliției a declarat: „Am verificat conturile financiare, detaliile schimbului valutar și datele contabilității corporative în timpul  limită de cinci ani și am investigat toți informatorii și partenerii”, „Nu am putut găsi nicio încălcare a Legii privind tranzacțiile valutare.”.

De asemenea, poliția a analizat posibilitatea ca Yang Hyun Suk să fi folosit fondurile companiei pentru jocuri de noroc printr-o anchetă în evidența contabilă a companiei și a ofițerului financiar, dar nu a găsit nicio dovadă circumstanțială de delapidare.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s