Membrii ONF vorbesc despre cele mai dificile momente + pregătirile pentru revenire

ONF Members Describe Most Difficult Times Working As Idols + Preparing For Comeback

Membrii ONF și-au exprimat gândurile referitoare la viața lor ca idoli.

Pe 1 noiembrie, revista The Star a lansat poze de la pictorialul grupului, unde membrii au pozat și sexy, dar și inocent, încercând diferite poziții și expresii faciale.

În interviul ce a însoțit pictorialul, membrii au descris culorile grupului. Hyojin a spus: „Mă gândesc că suntem o culoare puternică de roșu. Evoluțiile noastre, dar și melodiile, sunt pline de carismă, deci cred că cel mai bine ne descrie culoarea roșie.” Wyatt a adăugat: „Consider că suntem precum culorile curcubeului ce se amestecă într-o singură culoare puternică.”

Fiind întrebați despre cea mai dificilă parte a pregătirilor pentru mini-albumul „GO-LIVE„, Hyojin a răspuns: „Cea mai dificilă a fost dieta. Am pierdut mai multe kilograme pentru a părea mai atrăgător pe scenă.” Wyatt a adăugat: „M-am gândit foarte mult la versuri„, în timp ce U a spus: „Aveam nevoie de cel puțin trei ore pentru a ajunge la locul filmărilor în Rusia. Călătoria asta a fost mai obositoare decât filmările.”

E-Tion a descris unul din talentele grupului ce nu sunt bine cunoscute de public: „Membrii ONF au talente foarte mari în mâini. Toți suntem talentați în diferite domenii, cum ar fi filmarea sau editarea videoclipurilor, design, crearea coregrafiilor, compunerea melodiilor și scrierea versurilor.” Wyatt a zis: „Consider că aparițiile noastre confortabile și surprinzătoare sunt parte din șarmul nostru. Dar suntem amuzanți și distractivi, sper că publicul va ști și asta.”

Membrii s-au antrenat în medie timp de șase ani înainte de a debuta. Explicând cum perioada lungă de antrenament îi ajută în timpul promoțiilor, Hyojin a spus: „Nu sunt chiar atât de emoționat pe scenă datorită evaluărilor lunare.” E-Tion a adăugat: „Memorez coregrafiile mult mai rapid„, iar MK a zis: „Am învățat cum să mă adaptez la un stil de viață în grup încă din timpul perioadei de stagiu.”

De asemenea, ONF a vorbit și despre unele dintre cele mai puternice, competitive momente. E-Tion a oferit un răspuns creativ: „Prezentul și viitorul.” J-US a răspuns: „Cred că a fost când aveam 19 ani. Ultimul an de liceu, când între prieteni apar mai multe „întreceri”, și nu e vorba de studii. Atunci m-am dedicat cu cea mai multă pasiune visului meu.” U a concluzionat: „Când am dat audiție la companie.”

Întregul pictorial al grupului, dar și întregul interviu, pot fi găsite în ediția lunii noiembrie a revistei „The Star”. Nu uitați să vizionați și recentul videoclip de revenire a grupului cu „WHY”!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s