Starship Entertainment neagă cu insistență zvonurile despre existența fotografiilor nud cu Shownu!

Starship Entertainment a publicat o declarație după ce un internaut a postat fotografii pe rețelele de socializare, susținând că erau cu Shownu din MONSTA X.

În cele 3 fotografii, un bărbat poate fi văzut dormind pe un pat numai în lenjerie intimă, una dintre fotografii fiind mai explicită decât celelalte, întrucât tipul este complet dezbrăcat. Fotografiile cu pricina par să fi fost făcute în secret în timp ce bărbatul dormea ​​și au început să se răspândească rapid pe internet și pe comunitățile online.

Starship Entertainment a lansat de atunci o declarație cu privire la fotografii. Agenția a declarat:

”Momentan, fotografiile care presupun că sunt cu Shownu au fost manipulate ilegal și se răspândesc online prin intermediul rețelelor de socilizare. Vom depune un raport la poliție împotriva persoanei care a lansat primele fotografii, precum și împotriva persoanelor care au răspândit online fotografiile. Vom lucra cu avocatul nostru pentru a urmări acțiunile juridice puternice împotriva lor prin procese, solicitând despăgubiri pentru daunele cauzate de încălcarea Legii privind Cazurile Speciale Pentru Infracțiuni de Violență Sexuală, răspândirea materialului pornografic, dar și încălcarea drepturilor personale.”

Sursa: koreaboo, Soompi.

2 gânduri despre “Starship Entertainment neagă cu insistență zvonurile despre existența fotografiilor nud cu Shownu!

  1. Pingback: Starhip confirmă că a luat măsuri legale pentru a-și proteja artiștii de hărțuire și informații false – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s