Yonghwa din CNBLUE revine din armată + le face o promisiune fanilor

Jung Yong Hwa s-a reîntors din armată!

Pe 3 noiembrie, după ce și-a încheiat cu succes serviciul militar obligatoriu, membrul trupei CNBLUE a întâmpinat cei aproape 1000 de fani veniți în provincea Gangwon pentru a sărbători revenirea lui.

După ce s-a înrolat în martie 2018, Jung Yong Hwa s-a oferit voluntar să servească în forțele speciale și și-a desfășurat serviciul militar ca membru al Regimentului Special 702 de Atac, cunoscut și sub denumirea de “Unitatea Phoenix”.

Jung Yong Hwa, care deși era emoționat, deoarece a trebuit să vorbească pentru prima dată în aproape doi în fața unei mulțimi destul de mari, le-a mulțumit celor prezenți pentru susținerea oferită – „Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, am reușit să-mi închei cu succes și sănătos serviciul militar.”

Artistul a mai vorbit și despre cum a fost viața sa ca soldat – „Armata a reprezentat o oportunitate pentru a mă îmbunătăți. Nu am irosit timpul pe care l-am petrecut în armată. Am să folosesc acest timp valoros drept fundație și vă voi arăta o latură mult mai matură și admirabilă în viitor”.

Felicitări!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s