HyunA şi DAWN vorbesc despre lansările lor, competiţia dintre ei, sfaturile lui PSY şi altele

HyunA And DAWN (Hyojong) Talk About Having Solo Releases On Same Day, Advice From PSY, And More

În data de 5 noiembrie, HyunA şi DAWN au participat la o conferinţă de presă cu ocazia lansărilor noi ale acestora.

Când au fost întrebaţi despre cum e să aibă lansări scoase în aceeaşi zi, HyunA a spus: „Veţi înţelege când ne veţi vedea prestaţiile, însă DAWN nu mă lasă să câştig. Suntem ocupaţi cu propriile prestaţii pe scenă şi e la fel cu albumele noastre. Niciunul dintre noi nu avea habar ce fel de muzică făcea celălalt sau ce program avea. Am văzut detaliile abia spre sfârşitul procesului, când am filmat videoclipurile. Asta a creat o energie şi mai mare între noi. Le suntem recunoscători oamenilor din compania noastră care au muncit atât de mult pentru a pregăti toate aceste lucruri, chiar dacă de multe ori eram atât de încăpăţânaţi.”

DAWN a spus: „Am depus mult efort în timpul pregătirilor. A trecut aproape un an de când am venit amândoi la aceeaşi companie, dar înainte de asta, ambii am discutat şi ne-am oferit sfaturi reciproc în legătură cu ce fel de muzică să abordăm pe viitor.” Acesta a continuat: „Am muncit foarte mult. Vă voi arăta tot ce pot”.

Cei doi artişti au dezvăluit că directorul agenţiei lor, PSY, i-a ajutat cu pregătirile albumului. DAWN a adăugat: „PSY este şi el un artist, aşa că ne-a oferit multe sfaturi şi a avut grijă de noi, de parcă ar fi propria lansare. Cred că am putut să-mi las grijile la o parte şi să fiu mai încrezător în mine pentru că am avut o astfel de persoana minunată care să mă ajute.”

HyunA a dezvăluit: „PSY mi-a oferit piesa „Flower Shower„. Mă simţeam şi mai presată pentru că înainte visam să devin o cântăreaţă ascultându-i melodia „Bird”. PSY mi-a oferit sfaturi şi mi-a gestionat chiar el munca. Am simţit presiune pe umerii mai, dar eram şi mai responsabilă. M-a motivat să muncesc mai mult.”

HyunA şi DAWN au vorbit apoi despre posibilitatea de a promova drept duo. Hyuna a început prin a spune: „Stilurile noastre muzicale sunt diferite. Fiecare dintre noi respectă ideea şi e de părere că încă avem multe de învăţat despre genul de muzică pe care îl preferă celălalt şi asta ne motivează. Cu toate astea, nu cred că vom putea lucra împreună. PSY mereu spune că, probabil, ne-am lua la harţă. Cred că lupta a început un pic mai devreme decât ne-am aşteptat noi.”

HyunA a adăugat: „Avem şedinţe în sala de exersare şi acestea decurg într-o atmosferă relaxantă. Facem schimb de idei în mod natural şi uneori chiar ne certăm.” DAWN a zis apoi: „Pur şi simplu nu voiam să cedez”, iar HyunA a răspuns: „Ne-am certat pe tema cine să filmeze primul clipul şi că voiam să ne luăm acelaşi regizor. Ne-am certat în special asupra subiectului cine va lua sala de exersare. Nu l-am văzut drept o competiţie, dar DAWN crede că sunt un adversar periculos.”

HyunA şi DAWN şi-au lansat astăzi melodiile „Flower Shower” şi Money la aceeaşi oră.

sursă

Un gând despre „HyunA şi DAWN vorbesc despre lansările lor, competiţia dintre ei, sfaturile lui PSY şi altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s