MONSTA X bate recordul său de vânzări cu albumul “Follow: Find You”

MONSTA X își bate recordul personal de vânzări din prima săptămână cu “Follow: Find You”.

Nimic nu pare să oprească trupa MONSTA X să-și atingă succesul, întrucât grupul își bate  recordul precedent de vânzări din prima săptămână cu ultimul lor mini-album de succes “Follow: Find You”.

La fel ca fanii lor, grupul pare încă puternic și hotărât, deoarece numărul final de vânzări din prima săptămână pentru cel mai nou mini-album arată că au vândut 122 935 de exemplare pe Hanteo de la lansarea sa din 28 octombrie! Pentru vânzările din prima zi, mini-albumul a vândut peste 40.000 de exemplare fizice, așa cum este reflectat în grafic.

Aceasta este o creștere notabilă față de albumul lor anterior „Take. 2 WE ARE HERE” care deținea cele mai bune vânzări ale grupului cu 106,6 mii de exemplare vândute. Lansat în februarie 2019, „Take. 2 WE ARE HERE” a fost cel de-al treilea album de studio al grupului, având ca melodie de titlu piesa de succes „Alligator”.

În plus, “Follow: Find You” a rămas constant în Topul 5 de vânzări în timp real de albumule al clasamentului Hanteo toată săptămâna. Deși a petrecut cea mai mare parte a timpului pe poziția secundă pe graficul în timp real, mini-albumul a avut mai multe creșteri bruște la numărul unu de-a lungul întregii săptămâni din 28 octombrie până pe 3 noiembrie.

Felicitări MONSTA X!

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s