Actorii din „Flower Crew: Jeseon Marriage Agency” ajută telespectatorii să se identifice cu personajele lor

How Park Ji Hoon, Go Won Hee, And Byun Woo Seok Help Viewers Relate To “Flower Crew: Joseon Marriage Agency”

Producția marca JTBC difuzată lunea și marțea, Flower Crew: Joseon Marriage Agency, spune povestea tinerilor din dinastia Joseon și reușește astfel să câștige simpatia tinerilor din zilele contemporane. Printre multele aspecte care fac posibilă existența acestui serial se numără și jocul actoricesc bun a lui Park Ji Hoon, Byun Woo Seok și Go Won Hee.

Park Ji Hoon a făcut o alegere de succes pentru a se propulsa ca actor, acceptând rolul „consultantului de imagine”, Go Young Soo. Acesta primește multă apreciere datorită faptului că dă energie echipei cu personalitatea sa onestă și încrezătoare. De asemenea, Park Ji Hoon a dat dovadă de la bun început de o interpretare solidă, însă de abia acum a început să-și prezinte personajul dintr-o perspectivă mai profundă pe măsură ce trecutul lui Go Young Soo în calitate de călău iese la iveală, iar acesta devine din ce în ce mai confuz când trebuie să ia decizii. Cum rolul acestui personaj a devenit chiar mai amplu în ultimele două episoade, așteptările cu privire la prestația pe care o va avea Park Ji Hoon sunt tot mai mari, după ce acesta și-a demonstrat deja talentul actoricesc.

Byun Woo Seok îl interpretează pe Do Joon, un bărbat care pare că își trăiește viața fără a avea vreun scop, irosindu-și zilele într-un bordel. Totuși, trecutul său este la fel de șocant ca cel al lui Go Young Soo, fiind incapabil să promoveze examenul pentru funcționarii publici din cauza unui accident nefericit care a implicat-o pe mama lui. Maniera de a juca dând foarte multă atenție detaliilor a lui Byun Woo Seok a reușit să spună cu succes povestea sfâșietoare a lui Do Joon, actorul dându-i personajului chiar mai multă profunzime.

Go Won Hee a portrezit-o pe Ji Hwa, o femeie modernă care își susține crezurile cu privire la iubire și dorință. Actrița a prezentat excepțional cele două laturi ale lui Ji Hwa – latura sa puternică, oferindu-i dorința de a ajunge în fruntea claselor sociale și latura care o face să se simtă slăbită în fața iubirii adevărate. Acest rol a ajutat-o cu adevărat pe Go Won Hee să-și lărgească spectrul actoricesc, făcându-i pe telespectatori curioși cu privire la transformarea pe care o va suferi personajul în ultimele două episoade ale serialului.

„Flower Crew: Joseon Marriage Agency” este difuzat în fiecare luni și marți!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s