Scandalul „Produce X 101”: doi producători şefi arestaţi

“Produce X 101” PD And Chief Producer Arrested In Voting Manipulation Case

S-au făcut două arestări în cazul manipulării voturilor în emisiunea „Produce X 101” de pe Mnet.

În data de 30 octombrie, poliţia a cerut un mandat de arest pentru directorul de producţie al CJ ENM, Ahn Joon Young, producătorul şef Kim Young Bum, un al director de producţie pe nume Lee şi vice preşedintele Starship Entertainment, Kim. În data de 5 noiembrie, Curtea Centrală din Seul a ţinut o şedinţă în care a decis care dintre aceste mandate vor fi acordate.

De asemenea, tot pe 5 noiembrie, Mnet a lansat o declaraţie oficială, în care îşi cere scuze pentru controversa respectivă şi susţine că va coopera pentru respectiva investigaţie.

În seara zilei de 5 noiembrie, News1 a raportat că judecătorul Myung Jae Kwon a luat decizia finală în legătură cu mandatele menţionate mai sus. Prin urmare, s-au eliberat mandate de arest pentru Ahn Joon Young şi Kim Young Bum, aceştia fiind deja arestaţi.

Judecătorul a declarat: „S-a explicat deja o mare parte din infracţiunile comise, fapt ce ne îndeamnă să credem că e o problemă importantă. Sunt de părere că este necesară arestarea lui Ahn Joon young, luând în considerare rolul său în acest caz.”

Producătorul şef Kim Yong Bum a fost şi el arestat în baza la aceleaşi acuzaţii. Mandatele de arest pentru ceilalţi şefi din industrie au fost refuzate, totuşi. Judecătorul a declarat că aceste persoane nu au recunoscut că ar fi implicate şi că nici nu sunt suficiente dovezi împotriva lor.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s