Yang Hyun Suk va fi interogat în cazul de consum de droguri al lui B.I

Yang Hyun Suk To Be Questioned By Police Regarding Suspicions Of Covering Up B.I’s Past Drug Incident

Yang Hyun Suk va fi interogat de poliţie, fiind bănuit că a acoperit scandalul cu droguri al lui B.I din 2016.

În data de 5 noiembrie, secţia de poliţie din provincia Gyeonggi de sud a declarat că îl va interoga pe Yang Hyun Suk în privinţa acuzaţiilor că a ameninţat-o pe „A” să şi schimbe mărturia în legătură cu faptul că B.I ar fi cumpărat LSD şi marijuana în 2016.

O sursă de la poliţie a declarat: „E adevărat că i-am cerut lui Yang Hyun Suk să vină la interogare. Din moment ce investigaţia se desfăşoară în mod privat, nu putem să dezvăluim dacă acesta este interogat în calitate de martor sau suspect.”

În luna iunie s-a dezvăluit că Yang Hyun Suk a ameninţat-o pe „A” să-şi schimbe mărturiile sale legate de B.I, când aceasta a dezvăluit Comisiei pentru drepturile omului şi anti-corupţie despre legăturile pe care le are YG Entertainment cu poliţia.

„A” a fost arestată pentru că a consumat marijuana în 22 august 2016, iar la primele două sesiuni de interogări, aceasta a mărturisit că a consumat drogul cu B.I, după care i-a oferit LSD la cererea lui. Drept dovadă, aceasta a prezentat mesajele pe care le-au schimbat cei doi. Totuşi, după ce s-a întâlnit cu reprezentanţii YG Entertainment în 26 august 2016, „A” a mers la poliţie pentru a treia sesiune de interogări, unde şi-a schimbat mărturia şi a spus că B.I nu a consumat droguri niciodată.

Potrivit ofiţerului de poliţie care investiga cazul la acel moment, „A” a susţinut că mărturia ei iniţială nu a fost adevărată pentru că judecata ei a fost afectată de efectele în urma consumului de marijuana. Drept rezultat, poliţia a transmis numai cazul lui „A” procuraturii.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s