BTS va colabora cu „Casetify” pentru o nouă colecție de accesorii interesante

BTS face echipă cu Casetify pentru a lansa la nivel mondial o nouă colecție de accesorii pentru iPhone, dispozitive Samsung, AirPods, Apple Watch, MacBooks, iPads și multe altele.

Noua colecție prezintă elemente din melodia „Boy with Luv”, cu Halsey, din albuml lor recent „Map of the Soul: Persona”. Casetify a colaborat anterior cu muzicieni precum Pharrell, Victoria Monet și Rolling Stones.

Wes Ng, directorul executiv și co-fondatorul al Casetify, a declarat: „Suntem incredibil de mândri că vom lucra cu BTS în programul Casetify Co-Lab”, „Influența culturală a grupului și mesajul de acceptare de sine completează valorile de bază ale lui Casetify și suntem nerăbdători să unim fanii din întreaga lume prin această colecție.

Colecția BTS se va lansa la nivel mondial online pe 19 noiembrie și va fi disponibilă și în magazinele din întreaga lume. Fanii se pot alătura listei de așteptare pe site-ul web al Casetify înainte de lansare pentru a avea acces prioritar la magazinul colecției înainte de lansarea globală.

Vezi imagini din noua colecție mai jos.

Sursa: variety

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s