Idole care au strălucit în lumina “Queendom”

Emisiunea „Queendom” a oferit idolilor feminini șansa de a arăta de ce sunt în stare și a avut parte de un succes uriaș!

Atât emisiunea cât și participanții săi au domniat topurile pentru șapte săptămâni consecutive. Finalul a fost difuzat live săptămâna trecută si a oferit evoluții uimitoare.

Deși toate participantele au strălucit într-un fel sau altul, unele dintre ele au lăsat impresii puternice asupra telespectatorilor.

Soojin din (G)I-DLE

(G)I-DLE a fost trupa novice a emisiunii care a reușit să își facă simțită prezența. În special Soojin care a captat atenția fanilor cu evoluția sa pe melodia „Senorita” în cadrul grupului Six Puzzle. Vizualizările fancam-urilor sale solo au crescut de când cu „Queendom.”

Hyojung din Oh My Girl

Prin „Queendom,” Hyojung a reușit să își arate farmecele ascunse și personalitatea veselă. De-a lungul emisiunii a fost văzută zâmbind și râzând atât pe scenă cât și în spatele acesteia și, de asemenea, pare că s-a înțeles destul de ușor cu seniorii săi.

Kei din Lovelyz

La rându său, Kei, care s-a desprins de imaginea sa drăguță, a arătat tuturor partea sa pasională și muncitoare, lăsându-le chiar și pe membrele MAMAMOO fără cuvinte. Farmecul său neașteptat a furat atenția multor telespectatori.

Hwasa din MAMAMOO

Contrar lui Kei, care a captivat telespectatorii cu partea sa pasională, Hwasa i-a făcut să zâmbească cu partea sa docilă. Deși Hwasa este o regină focoasă pe scenă, aceasta s-a pierdut în fața colegilor săi jucăuși neștiind cum să reacționeze, acest lucru făcându-i pe telespectatori să râdă văzând reactiile sale imprevizibile.

Jimin din AOA

În cadrul „QueendomJimin a atras atenția telespectatorilor cu personalitatea sa energică. În timp ce pe scenă era un rapper plin de carismă, în spatele acesteia se ocupa de starea de spirit a celorlalți vorbind fără oprire cu participanții. Într-un episod aceasta i-a făcut pe toți să râdă agățându-se de colega sa de trupă, Chanmi, precum un leneș ce voia mângâiat.

Vouă cine v-a captat atenția în „Queendom”?

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s