MONSTA X câștigă al doilea premiu la M! Countdown’ + alte evoluții

MONSTA X obține al doilea titlu cu “Follow”!

Show-ul din 7 noiembrie de la M! Countdown’ i-a avut ca finaliști pe  MONSTA X cu “Follow” și pe Song Ha Yea cu “Another Love.”

MONSTA X a fost câștigătoare, făcându-i pe fanii Monbebes extrem de mândri, atribuindu-și coroana de la M Countdown în această săptămână. Este al treilea trofeu obținut de idoli la show. MONSTA X a reușit să câștige în fața lui Song Ha Da după ce a obținut 6427 de puncte, față de cele 4679 de puncte obținute de aceasta din urmă.

„Considerăm că acest premiu este făcut posibil de către Monbebe care ne încurajează să lucrăm și mai mult – și vom face acest lucru. Așa cum am spus mai înainte, MONSTA X și Monbebe nu vor cădea niciodată și ne  dorim ca Monbebe să continue să fie alături de noi în viitor ”, le-a spus Kihyun fanilor în mesajul său la primirea trofeului.

„Cred că acesta a fost un an cu adevărat plin de evenimente, dar sper că restul anului va fi plin de fericire pentru toată lumea, fără excepții. Noi, MONSTA X, ne vom gândi doar la Monbebe și vom face tot posibilul”, a mai spus Hyungwon, urându-le tuturor aceeași fericire pe care și-o dorește fandomul pentru ei.

În timpul spectacolului, grupul și-a interpretat încă o dată puternica piesă de revenire „Follow”.

Puteți vedea mai jos evoluția lor și anunțul câștigător:

Alți artiști care au evoluat la show au fost: AWEEK, BDC, BVNDIT, DAWN, GOT7, HyunA, Ladies’ Code, Lee Jin Hyuk din UP10TION, N.Flying, ONF, OnlyOneOf, Song Ha Yea, TXT, VAV, VICTON,  Youngjae din B.A.P.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s