Won Jin Ah are probleme când trebuie să patineze în timpul filmărilor pentru „Melting Me Softly”

  Watch: Won Jin Ah Struggles Through Ice Skating Scene With Ji Chang Wook In “Melting Me Softly”

Producția canalului tvN, Melting Me Softly, a dezvăluit un nou video din spatele camerelor de filmat, centrat pe membrii serialului!

Videoclipul începe cu Won Jin Ah care filmează o scenă cu Yoon Se Ah. Când Won Jin Ah intră în cameră, comentează imediat spunând ‘Deci aici a avut loc’, referindu-se la faimoasa secvență în care Ma Dong Chan se apropie de Na Ha Young, devenind intimi. Yoon Se Ah răspunde cu un țipăt entuziasmat, iar cele două actrițe termină de filmat această secvență cu zâmbete largi pe faţă.

Mai târziu, Won Jin Ah filmează o scenă de patinaj împreună cu Ji Chang Wook. Aceasta se plânge, deoarece nu poate să își mențină echilibrul: ‘Nu pot face asta!’. Membrii echipei de producție chicotesc la încercările ei adorabile de a patina, iar Ji Chang Wook devine eroul zilei în momentul în care colega lui se clatină înainte și înapoi. Chiar și după ce regizorul aprobă secvența filmată, Ji Chang Wook continuă să o țină strâns de mână pe Won Jin Ah.

Apoi, Ji Chang Wook este arătat putând un halat de spital pentru următoarea sa scenă. Când Won Jin Ah se apropie de el, acesta îi ia brațul și îl examinează îndeaproape, personajul actriței dând dovadă de simptome care indică variații ale nivelului de proteine din organism. Ji Chang Wook continuă să glumească împreună cu Won Jin Ah și îi masează mâna într-o manieră exagerată.

Puteți urmări întregul videoclip mai jos!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s