X1 ezită să semneze un contract cu CJ ENM în urma scandalului cu voturile manipulate

X1 And CJ ENM Have Reportedly Not Signed Contract Yet

În data de 7 noiembrie, Ilgan Sports a publicat un reportaj exclusiv în care susţin că X1 încă nu a semnat un contract cu CJ ENM.

X1 a debutat pe 27 august cu o componenţă formată din cei 11 finalişti ai emisiunii „Produce X 101”. În urma suspiciunilor şi investigaţiilor desfăşurate asupra manipulării voturilor, SBS a dezvăluit pe 6 noiembrie că directorul de producţie, Ahn Joon Young, a admis că a modificat rezultatele emisiunilor „Produce 48” şi „Produce X 101„.

Prin urmare, potrivit Ilgan Sports, CJ ENM şi agenţiile membrilor X1 au discutat în continuu clauzele contractelor acestora, dar încă nu au ajuns la un numitor comun.

Joy News 24 a dezvăluit că unii membri au semnat deja cu CJ ENM, în timp ce agenţiile altora nu au fost de acord cu toate clauzele.

Ilgan Sports a citat o sursă ce a declarat: „În timp ce investigaţiile cu privire la manipularea voturilor erau în desfăşurare, trupei X1 li s-au anulat ofertele de apariţie în reclame şi a fost dificil pentru membri să apară la TV. De aceea, unele agenţii au susţinut că vor semna contractul cu CJ ENM numai după rezultatele investigaţiei. La fel a fost şi în cazul trupei IZ*ONE, unde toate membrele au semnat contractele la şase luni după debut, aşa că CJ ENM nu a avut obiecţii în a-i lăsa pe X1 să înceapă activităţile fără un contract.”

O altă sursă a spus: „Membrii şi agenţiile lor anticipează cu cinci ani înainte carierele lor, şi nu iau în considerare doar cinci în X1. Aceştia se gândesc dacă e bine sau nu să continue să activeze în X1. Membrii deja primesc multe critici şi asta îi răneşte. E o situaţie îngrozitoare. Se gândesc care va fi cea mai bună decizie pentru X1 şi fanii lor. E o uşurare că nu au semnat încă un contract cu CJ ENM. Însă din punctul de vedere al CJ ENM şi al banilor pe care i-ar putea face în următorii ani cu X1, nu îi vor lăsa să plece atât de uşor.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s