[CCC] CL termină contractul cu YG Entertainment + agenția îi șterge contul de Twitter și Facebook

Imagini pentru cl

Se pare că YG Enterianment a ales să îi șteargă conturile oficiale de Twitter și Facebook ale lui CL, după ce aceasta a părăsit agenția!

Artista și-a încheiat recent contractul exclusiv cu fosta agenție, iar mulți fani simt o dramă și un sânge rău lăsat în urmă cu această actualizare recentă. Mulți fani au remarcat că agenția nu a făcut acest lucru pentru foști artiști care au plecat de la YG, cum ar fi PSY sau Epik High.

De asemenea, internauții coreeni au început să-și dea cu părerea după ce au aflat noile informații despre părăsirea agenției de către artistă. CL este a 3-a membră a trupei 2NE1 care părăsește YG Entertainment.

Îi urăm mult succes în continuare! Aveți mai jos și opinia interauților:

1. [+ 2.812, -27] Wow astăzi este o zi specială pentru fani! O zi de retinut.

2. [+596, -27] Este foarte frustrant să vezi modul în care YG gestionează lucrurile ?? Și-au lăsat cântăreții să putrezească în companie fără să lanseze muzică. O astfel de risipă a talentului lui CL ㅜㅜㅜㅜ

3. [+608, -67] Obsesia lui YG pentru America și talentul lor irosit.

4. [+292, -8] Tratamentul lui CL în YG a fost teribil pe scurt … Puneți grupul să ia o pauză folosind debutul american al lui CL drept scuză..2. Nu a lăsat-o să-și elibereze piesa solo în SUA 3. Chiar dacă a înregistrat melodia și a filmat videoclipul. CL chiar a lansat fragmente de MV, dar YG a rugat-o să le șteargă. Ea chiar a reclamat YG pe Instagram despre asta. 4. Au pus-o în hiatus timp de 3 ani, deși i-au promis că o vor lăsa să debuteze solo. Practic au tratat-o ​​ca și cum nu ar fi artistă în agenție.

5. [+192, -1] Astăzi este ziua eliberării lui CL! Lee Chae-rin! Felicitări!!

6. [+47, -2] Aigoo .. și-a pierdut tinerețea la acea agenție doar pentru ca grupul să se desființeze ..

7. [+41, -1] Ne așteptăm la o revenire în primăvară?

8. [+34, -0] Am așteptat ziua aceasta de când Minzy a plecat. Yang Hyun Suk trebuie să își asume responsabilitatea pentru că le-a irosit talentele. A rănit-o cu adevărat pe Minzy cu ale sale comentarii despre ea, de atunci …

9. [+32, -0] Ce naiba face YG? Nimeni de la YG nu primește un album potrivit în zilele noastre. Sunt ocupați să-i trimită în străinătate și să facă concerte.

10. [+30, -2] Persoana care a reprezentat cel mai bine YG a fost CL. YG a continuat să joace mass-media cu Jennie, însă ea a sfârșit cu scandalul ei de întâlnire cu Kai din EXO. CL… CL este mai talentată decât Jennie.

11.  [+17, -0] YG nu se descurcă la aceste lucruri. Sper că îi va fi bine de acum lui CL.

Sursa: allkpop

18 gânduri despre „[CCC] CL termină contractul cu YG Entertainment + agenția îi șterge contul de Twitter și Facebook

 1. Adi

  M-am uitat acum cateva zile la cateva prestații de ale ei.
  Eu nu inteleg cum poti sa pui pe cineva ca ea pe bara? Este atat de carismatica si de talentată. Si-a pus sufletul un munca ei si a fost rănită de o agenție groaznică. Bine ca a plecat de acolo, păcat ca a pierdut timp. Sper ca in maxim o luna sa scoată ceva.

  Apreciază

  Răspunde
 2. J U L I A

  “ 10. [+30, -2] Persoana care a reprezentat cel mai bine YG a fost CL. YG a continuat să joace mass-media cu Jennie, însă ea a sfârșit cu scandalul ei de întâlnire cu Kai din EXO. CL… CL este mai talentată decât Jennie.”
  Comentariul asta chiar nu isi avea rostul…. Si ce daca s-a intalnit? Voi chiar credeti ca ii singurul idol care se intalneste pe ascuns?
  Si normal ca e mai talentata, are mai multi ani de experienta, au alta varsta, etc.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Adi

   experienta != talent

   Este mai talentată cl din mai multe puncte de vedere nu neapărat ca experienta. Poti sa ti dai văzând-o pe cl când a debutat.

   Oricum amândouă au vibe-uri diferite. Pe jennie o vad ca pe un iepuras, iar pe cl ca pe o felină.

   Apreciază

   Răspunde
   1. susodoi 🌼 Autor post

    Da.. experiență != talent.. Însă, pentru prezența scenică, pentru prestații, pentru a cunoaște si a gestiona unele situații neprevazute..sau efectiv pentru a fi un artist bun și potrivit pe scena ta – experiența contează foarte tare. Pentru că la capitolul: talent propriu zis, cum ar fi: vocal, rap sau dans.. nu se prea pot compara – amandouă sunt talentate, dar transmit vibe uri diferite.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Adi

     Prezenta scenică e un talent. Da, poti sa o îmbunătățești, asa cum poti face si cu dansul si cântatul, dar unii o au în sânge. La fel si cu gestionarea situațiilor neprevăzute, la asta conteaza cum gândești si acționezi pe moment. Asa cum toti ne spun sa nu coboram pe scări la cutremur, dar daca te panichezi nu mai gândești rațional.
     Sunt multe grupuri tinere care au trecut de situații de genul cu brio si au fost luați prin surprindere.

     Pe cl si pe jennie poti sa le compari pentru ca yg a vrut-o pe jennie o mica cl, s-a văzut mai ales la început. Acum jennie incepe sa aiba propria ei culoare. Este mai firavă si mai elegantă decât cl.

     Apreciază

     Răspunde
     1. susodoi 🌼 Autor post

      Nu știu cât din prezența scenică e talent, și nu știu cât e voință, muncă și determinare până îți va ieși. Consider că este un ”domeniu” ambiguu, și ne-am putea lega de mulți factori. Însă, poate fi comparată cu actoria: desigur, unii s-au năpscut să fie actori.. au acest talent, alții nu – dar își doresc, muncesc pentru asta, și prin voință și multă experiență, la un moment dat ajung exact ca cei cărora le-a fost ușor, deoarece le-a ieșit din prima, și nu se vor mai deosebi, doar prin originalitate și prin faptele unice făcute de fiecare.

      Apreciază

      Răspunde
  2. hyunamyou

   CL este mai talentata ca rapper, atat, mai mult nu poti sa spui pt ca sunt foarte diferite(gen carisma, concept etc). Si aici este vorba de experienta(sunt generatii diferite), Jennie poate mai mult ca rapper, asta e clar, dar nu stiu cat o s-o vedem inaintand. Eu nu am vazut-o niciodata pe Jennie asemanatoare cu CL, nici macar la inceput, nu inteleg de ce s-a tot spus ca YG a vrut sa o faca CL, am fost o fana mare CL si as fi observat, dar nu… Sa fiu sincera, daca as fi simtit asta, nici nu mi-ar mai fi placut de ea.

   Apreciază

   Răspunde
   1. susodoi 🌼 Autor post

    Nici eu nu am văzut vreodata asemănari.. da știi de unde au inceput să zică de astea fanii? Pt că de la început cand a debutat BP, sau chiar înainte – s a plecat cu niște prejudecăți..s-au asumat niște chestii false.. Le au vazut pe fete 4 si au vazut pe Jennie o rapperiță coreeană cu carismă și direct și-au asumat toți că YG ul doreste să faca 2ne1 2.0, cand de fapt nu e asa..si conceptele, si tot, au demonstrat că nu e asa.

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Presupun ca e normal, pot sa inteleg de ce unii fani nu s-au simtit bine sa le vada, nu stiu daca stii, dar si cand 2ne1 a debutat, fanii vip au zis ca nu vor o versiune feminina dupa Big Bang. Conteaza ca s-a demonstrat contrariul.

     Apreciază

     Răspunde
     1. susodoi 🌼 Autor post

      Da. Știu și de aia.. Așa reacționează, deoarece simt că daca ceva nou se naște – ceva vechi piere. Sau dacă ceva nou apare, automat apare ca să înlocuiască ceva vechi. Dar nu e chiar asa. Însă oamenii așa gândesc.

      Apreciază

      Răspunde
 3. AdeSTAY (@AdeStay)

  Eu în general sunt o persoană foarte nesimțită și nu pot decât să mă bucur că CL a ales să plece de la YG.
  Îmi amintesc perioada în care YG punea accentul pe talent și își promova frumos artiști și aveau minunatele concertele intitulate YG Family. Vremurile alea au apus de mult, de când pentru YG trendul și piața internațională cântăresc mai mult pentru ei.
  După debutul din SUA al lui CL, ce au făcut? Nimic pentru ea, a avut turneul Hello Bitches și cam atât, mulți au judecat-o pe CL că a ales să plece în America și să-și trăiască, visul.
  Deși CL era o artistă bună și încă este, talentul ei a fost prea mare pentru YG. Poate că mulți au uitat că trebuia să lanseze cu Dj Snake LMLY, eu nu am uitat opt luni a așteptat DJ Snake aprobarea YG-ului până și-a luat piesa și dus a fost. Nici albumul american pentru 2NE1 nu a fost lansat, nici asta nu am uitat.
  Anul ăsta a lansat o melodie cu PKCZ și AfroJack, anul trecut Dopeness cu Black Eyed Peas – William a numit 2NE1 ca fiind stâlpii valului coreean în America (s-au ceva asemănător), un artist internațional a spus asta despre ele. Artistul internațional care a văzut talentul în ele.. iar YG, ce a făcut? A amăgit fanii cu un comeback în formulă de trei care nu a a venit niciodată. a călcat-o pe Minzy în picioare. Spring, lansantă de Park Bom inițial trebuia să fie melodia 2NE1 dar pentru YG nu era important, au dat o melodie care trebuia să fie a 2NE1 celor din BP, mișto.
  Ce a făcut YG pentru CL în cei trei ani ? Nimic. A ținut-o legată de ei și chiar credeau că ea o să mai rămână artistul YG-ului după toate astea?
  A apărut în Mile 22 și în emisiuni, nimic mai mult.
  Artiștii internaționali au apreciat-o și o apreciază pe CL mai mult decât o fac coreeni. Coreenii au căcalt-o în picioare pentru că s-a îngrășat, nu mai era perfectă. Come on!
  A fost numită The Baddest Female pentru că talentul său e mare. Nu e doar un rapper bun, e și o vocalistă de excepție. Nu ai cu cine să o compari pe CL, e ridicol.
  E frustrant că i-au șters conturile, dar.. Asta-i dă ocazia să aibă un nou început. Și da, sper să semneze cu P Nation dacă o să mai vrea ceva în Coreea, deși mă îndoiesc.
  Au șters Lifted de pe youtube, dar nu pot șterge Lifted, performanța de la The Late Show, au călcat în picioare primul artist care a intrat în Billboard pentru că voiau America. Aveau America în propria companie și ei nu au profitat de plusul pe care îl aveau.
  YG se scaldă în propriul rahat și își merită soarta.
  Hello Bi+ches ♥

  Apreciază

  Răspunde
  1. hyunamyou

   Nu ti-am citit tot comentariul, dar s-a intamplat sa vad din el ceva… LMLY este Let me love you, nu? Gresesti, melodia a trecut pe la mai multi artisti de-a lungul timpului(nu finalizata), gen se stie ca exista si o inregistrare veche cu Selena cantand-o, CL a cantat-o asa pt distractie, melodia a fost pt Justin(parca DJ Snake a si spus asta intr-un interviu), piesa si suna a Justin… Si oricum, daca CL primea melodia asta, nu avea succes.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s