Jungkook din BTS este cercetat pentru cauzarea accidentului de mașină

BTS’s Jungkook Booked For Involvement In Recent Car Accident

Jungkook din BTS a primit o înştiinţare în mod oficial de la poliţie pentru implicarea sa în accidentul recent de mașină.

La începutul lunii, a fost dezvăluit faptul că Jungkook a fost interogat pentru o coliziune minoră cu un taxi. Un raport a fost publicat mai târziu, în ziua de 4 noiembrie, în care se spunea că încă nu a fost acuzat în mod oficial și că nu era beat la volan. Poliția a declarat că ar putea fi pus sub acuzare după ce diagnosticul medical este primit sau se confirmă daunele.

Pe 8 noiembrie, secția de poliție Yongsan din Seul a confirmat faptul că Jungkook a fost pus sub acuzare pentru încălcarea legii privind traficul rutier și încălcarea legii privind cazurile speciale privind soluționarea accidentelor de trafic.

Big Hit Entertainment a dezvăluit anterior că Jungkook a ajuns la o înțelegere cu șoferul de taxi. În ceea ce privește acest lucru, o sursă a poliției a declarat: “El a fost pus sub acuzare, deoarece șoferul a fost vătămat. Înțelegerea este o problemă personală și nu are legătură cu ancheta.”

Poliția nu a programat încă o dată pentru a-l chema pe Jungkook pentru interogare.

Sursă

2 gânduri despre „Jungkook din BTS este cercetat pentru cauzarea accidentului de mașină

  1. Oh well, când alți idoli au provocat accidente de mașina și aproape au omorât persoane sau au plecat de la locul accidentului nu s-a făcut scandal pe chestia asta dar când Jungkook s-a tamponat cu o altă mașină se face scandal

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s