Ellin din Crayon Pop recunoaşte că a fraudat un bărbat de bani

Image result for ellin crayon pop

Ellin din Crayon Pop a recunoscut că a fraudat un bărbat de bani şi şi-a cerut scuze.

Anterior, un internaut anonim („A”), a acuzat un vlogger feminin, care era descris drept un fost idol, că l-ar fi fraudat de un milion de woni (aproximativ 864,070 de dolari), pretinzând că ar fi într-o relaţie romantică cu el. Situaţia a fost numită o „fraudă romantică”, fiind un tip de înşelătorie în care făptaşul pretinde că are sentimente pentru victimă şi încearcă să obţină afecţiune din partea acestuia, pentru a comite ulterior frauda.

După apariţia speculaţiilor că respectivul vlogger ar fi fosta membră Crayon Pop, Ellin, aceasta a făcut o declaraţie pe 3 noiembrie în care neagă faptul că ar fi făcut această înşelătorie şi că va lua măsuri legale împotriva persoanelor care răspândesc zvonuri false.

Totuşi, câteva zile mai târziu, pe 8 noiembrie, Ellin şi-a cerut scuze pentru că a minţit într-o transmisiune de pe Afreeca TV.

Aceasta a spus: „A” mi-a oferit şansa de a-mi cere scuze timp de o săptămână, însă eu nu am făcut-o. Voiam să continui să activez drept vlogger, aşa că am abordat situaţia într-un mod stupid, minţind. Îmi pare rău.”

Ellin a continuat: „M-am întâlnit cu el ieri şi am discutat. Am înţeles că acesta ştia că am făcut o greşeală atunci când ne întâlneam.” Aceasta şi-a cerut scuze pentru că a fost egoistă şi a înrăutăţit situaţia, minţind.

„Mi-a cerut scuze în faţa lui „A”, iar acesta mi le-a acceptat. Am discutat şi despre faptul cum nu vom mai face nimic pe viitor, care ne va dăuna reciproc.”

Pe lângă asta, Ellin a vorbit şi despre zvonurile care susţin că e într-o relaţie cu un actor. „Nu e adevărat. Ne-am despărţit după ce am devenit un vlogger,” a spus ea. „Ştiu că acum tot ce spun va da de bănuit, după greşeala comisă, dar acesta e adevărul gol goluţ.”

„Îmi cer scuze persoanelor pe care le-am rănit,” a spus Ellin. „Îmi recunosc greşeală şi îmi cer scuze în faţa lui „A” şi a spectatorilor. Voi reflecta asupra greşelii mele şi voi rezolva neînţelegerea cu „A”. Îmi pare rău.

sursă

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s