Naeun din Apink iartă o persoană care a lăsat comentarii maliţioase la adresa ei, declară firma juridică Woohee

Apink’s Son Naeun Forgives Malicious Commenter Following Investigation

Potrivit unui reportaj publicat de Special Economy, Son Naeun din Apink a luat decizia de a ierta o persoana ce a lăsat comentarii maliţioase la adresa ei, după ce a descoperit că aceasta urmează un tratament pentru o boală mentală.

În data de 8 noiembrie, firma juridică Wooree, care reprezintă agenţia trupei Apink, Play M Entertainment, a dezvăluit detalii cu privire la plângerea penală depusă împotriva unei persoane ce a lăsat comentarii maliţioase la adresa lui Son Naeun.

Reprezentanţii Wooree au declarat că au depus o plângere la secţia de poliţie din Gangnam, împotriva unei persoane care a lăsat comentarii maliţioase în mod constant.

Wooree a adăugat: „Apink au trecut prin multe momente dificile şi au fost rănite de numeroasele comentarii urâte, iar agenţia lor şi firma noastre juridică am luat măsuri drastice şi am cerut să fie efectuată o investigaţie.” Prin urmare, a fost descoperită identitatea suspectului.

Aparent, aceasta este o persoană care a studiat dreptul la una dintre cele mai prestigioase universităţi din Coreea. În timp ce se pregătea de atâta timp pentru examenul de barou, aceasta a început să aibă probleme psihice şi la moment, se tratează la spital.

Wooree a declarat: „Familia suspectului şi-a cerut scuze în faţa lui Son Naeun şi a agenţiei sale, iar după ce a auzit ce circumstanţele nefericite ale suspectului şi scuzele familiei sale, Son Naeun a decis să îl ierte.”

Firma juridică a mai adăugat că vor continua să ia măsuri legale împotriva persoanelor care lasă comentarii urâte la adresa grupului Apink.

sursă

Un gând despre „Naeun din Apink iartă o persoană care a lăsat comentarii maliţioase la adresa ei, declară firma juridică Woohee

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s