Taeyang și Daesung din Big Bang au revenit din armată! + vorbesc despre viitoarele promoții

Taeyang și Daesung, bine ați revenit!

Pe 10 noiembrie, după ce și-au încheiat cu succes serviciul militar obligatoriu, cei doi membri Big Bang au fost lăsați la vatră la bazele militare din orașul Yongin. Artiștii au întâmpinat mulțimea mare de fani și reporteri, care s-a adunat să sărbătorească revenirea lor la viața de civili.

Taeyang a declarat – „Nu pot să cred că tocmai am fost eliberat. Timpul meu în armată poate fi văzut atât ca unul scurt, cât și ca unul lung, în funcție de perspectiva din care privești. Însă, consider că a fost unul care a avut însemnătate. Vreau să le mulțumesc camarazilor și ofițerilor mei superiori care au petrecut 20 de luni ghidându-mă în ciuda lacunelor mele.

Daesung a spus și el câteva cuvinte – „Cred de asemenea că am învățat multe lucruri după ce am intrat în armată. Am simțit o mulțime de emoții, pe care nu le-am mai trăit în viața de zi cu zi și am mai învățat multe despre cum să empatizezi cu ceilalți oameni. Camarazilor și ofițerilor mei superiori, care chiar și acum muncesc din greu pentru a proteja țara noastră, vreau să vă spun că vă iubesc și să continuați să faceți o treabă bună!”

Când au fost întrebați despre planurile pentru viitoarele promoții, Taeyang a răspuns – „Ne-am gândit mult și după o discuție serioasă între noi, în care ne-am împărtășit opiniile și am ajuns la un acord, mi-ar plăcea cu adevărat să răsplătesc fanii noștri cu lucruri bune și vom munci din greu. Vom încerca să arătăm multe laturi de-ale noastre pe care nu am putut arăta în timpul nostru petrecut în armată.”

Mai jos aveți câteva poze cu Taeyang și Daesung!

Colegii lor de trupă, T.O.P și G-Dragon, au fost eliberați din armată tot în acest an în luna iulie și, respectiv, octombrie, ceea ce înseamnă că toți cei patru membri Big Bang și-au încheiat cu succes serviciul militar.

Sursa: soompi

2 gânduri despre “Taeyang și Daesung din Big Bang au revenit din armată! + vorbesc despre viitoarele promoții

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s