Suzy și Nam Joo Hyuk negociază pentru o nouă drama tvN!

Cum ar fi o dramă cu Suzy și Nam Joo Hyuk în roluri principale?

Pe 11 noiembrie, a fost raportat că Suzy și Nam Joo Hyuk vor juca într-o nouă dramă tvN intitulată „Sandbox” (titlu tentativă). Drept răspuns, agenția lui Suzy Management SOOP și agenția Nam Joo Hyuk, YG Entertainment, au declarat că actorii se uită pozitiv peste ofertă.

„Sandbox” urmează să spună povestea unei femei care își conduce propria companie de tip start-up în timp ce visează să devină următorul Steve Jobs, prima ei iubire și un alt bărbat care este însărcinat să facă ca prima ei iubire să pară și mai cool. Drama îi va urma pe măsură ce vor crește în mediul Silicon Valley din Coreea, unde se adună companiile de IT, visând să devină Google și Amazon ale viitorului.

Suzy ar juca rolul lui Seo Dal Mi, care renunță la facultate și are diverse joburi ciudate, în speranța de a-și face propria companie de start-up. Aceasta e în competiție cu sora ei, care trăiește o viață de chaebol, și pornește pe o cale dificilă pentru a-și îndeplini visele.

Nam Joo Hyuk ar avea rolul lui Nam Do San, fondatorul lui Samsan Tech. Îi place codificarea și tricotatul și a fost cândva mândria familiei sale, atunci când a devenit cea mai tânără persoană care a câștigat olimpiada de matematică. Însă, 15 ani mai târziu, a ajuns să-și strice reputația, deoarece la t doi ani după ce a deschis o companie start-up cu prietenii săi, tot ce au reușit a fost să consume banii investitorilor.

Dacă acceptă rolurile, aceasta va fi prima dată când Suzy și Nam Joo Hyuk vor apărea împreună într-o dramă. Scenaristul va fi Park Hye Ryun, care a lucrat cu Suzy la „Dream High” și “While You Were Sleeping.”  Regizor va fi Oh Choong Hwan, care a lucrat la hituri precum „Doctors”, “While You Were Sleeping” și„ Hotel Del Luna ”.

Ce părere aveți?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s