Reprezentanții de la GAON oferă următoarele certificări pentru albumele și melodiile k-pop

Clasamentul GAON certifică cu platină următorii artiști k-pop!

Recent, a devenit cunoscut faptul că Seventeen a primit triplă platină cu albumul „An Ode”, iar TWICE a obținut platină cu „Feel Special”. Albumul fetelor a înregistrat peste 250.000 de exemplare vândute, iar cel al băieților mai mult de 750.000 de copii.

La capitolul vânzări digitale, „Four Seasons” de la Taeyeon din Girls Generation, „Dalla Dalla” de la ITZY„Rooftop” de la N.Flying„For Lovers Who Hesitate de la Jannabi și „Beautiful Moment (OST-ul dramei „The Beauty Inside”)de la K.Will au obținut platină, după ce au adunat peste 100.000.000 de ascultări în topul GAON.

Reamintim, la începutul anului trecut, Asociația Coreeană a Industriei Muzicale a decis să introducă un nou sistem de certificare pentru vânzările de albume, descărcări de melodii și streaming online. Începând cu 1 ianuarie 2018, Gaon Chart a început să certifice cu platină albumele care au înregistrat peste 250.000 de exemplare vândute, cu dublă platină pe cele care au trecut de 500.000, iar melodiile care au depășit peste 100.000.000 de ascultări sau 2,5 milioane de descărcări au fost certificate cu același statut

Felicitări tuturor artiștilor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s