Seung Hyub din N.Flying reacționează dulce la cererea unui vârstnic

Liderul N.Flying a fost abordat în timp ce emitea live de o persoană în vârstă care i-a cerut la sprijinul.

Într-o după-amiază recentă, Lee Seunghyub a susținut o transmisie în direct într-un parc. După ce a umblat puțin prin parc, acesta s-a așezat pe o bancă pentru a se odihni.

În timp ce le spunea fanilor câteva povești, un bărbat în vârstă s-a apropiat brusc de el și l-a întrebat de ce nu-și poate vedea fotografiile de pe telefon. Bărbatul părea că nu știe că Seunghyub era în direct și a explicat problema lui: „Am făcut doar câteva fotografii cu flori frumoase acolo, dar nu le pot găsi pe telefonul meu. Știi unde le pot găsi?”

Acesta a încetat imediat să vorbească cu fanii și l-a îndrumat cu drag pentru a rezolva problema. Pas cu pas, i-a arătat bătrânelului cum să acceseze galeria de pe telefonul său și ce butoane ar trebui să apese pe ecran. Bărbatul i-a mulțumit după aceea, iar Seunghyub s-a înclinat de la revedere și a plecat.

Mai târziu, Lee Seung Hyub a zâmbit și le-a explicat fanilor situația neașteptată. La final, el a adăugat: „Avea un telefon destul de vechi. Așa că mi-a fost teamă că nu voi putea să-l ajut, dar am reușit să descopăr lucrurile repede. Mă bucur că l-am putut ajuta.”

Chiar dacă s-a întâmplat complet din senin, cântărețul nu a părut deloc deranjat și fanii îi laudă bunătatea și gestul făcut.

 

Sursa: https://news.sbs.co.kr/

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s