Ladies’ Code vorbesc pentru prima dată despre accidentul de mașină

Ladies’ Code Opens Up For 1st Time About Car Accident That Led To Passing Of EunB And RiSe

Pentru prima dată în cinci ani, Ladies` Code a vorbit despre tragicul accident de mașină care a dus la moartea membrelor EunB și RiSe.

Pe 3 septembrie 2014, grupul Ladies’ Code a fost implicat într-un grav accident de mașină, când se întorceau la Seul, după un eveniment. EunB a decedat în aceeaşi zi, în timp ce RiSe a murit patru zile mai târziu, pe 7 septembrie. Sojung a fost rănită grav în accident.

Pentru episodul din 11 noiembrie al emisiunii „Eye Contact” de pe canalul A, membrele Ashley și Zuny au invitat-o pe Sojung la emisiune pentru a vorbi despre accident și despre cum acesta a afectat ziua ei de naștere, care a fost în aceeași zi cu întâmplarea nefericită. Ashley a vorbit despre cât de greu este pentru Sojung, care ar trebui să aibă o zi fericită de naștere ca oricine altcineva, iar ea și-a împărtășit speranța că Sojung va putea sărbători cu cei dragi fără regrete.

În plus, Ashley a explicat că, deși vorbesc mereu despre EunB și RiSe, nu au vorbit niciodată despre ce s-a întâmplat în ziua accidentului.

Sojung a spus într-un interviu privat: „După ce am făcut o difuzare în acea zi, am mers undeva destul de departe pentru un eveniment.” Ea a împărtășit că ploua mult pe drumul de întoarcere și au fost toți obosiți. S-au oprit pentru un popas, iar când s-a întors în mașina lor, membrele au surprins-o cu o prăjitură făcută cu plăcinte de choco (prăjituri cu gustări) cu lumânări de ziua de naștere. Au cântat, iar acestea și-au cerut scuze pentru că era tot ce puteau face de ziua ei. Artista a declarat: „Le-am spus că este în regulă, pentru că eram ocupate, apoi am intrat și am plecat de acolo. Eram atât de obosite, încât am adormit pe drum. Sincer, asta este ultima mea amintire. Cred că am fost dusă la spital atunci.”.

Ea a împărtășit că după accident, managerul lor i-a cerut lui Zuny să le verifice pe celelalte membre și să încerce să le trezească, iar Zuny fusese speriată de rănile de pe fața lui Sojung. Idolul a spus: „Cred că făceam zgomote ciudate”.

Sojung a explicat că a fost foarte rănită în partea superioară a corpului, pentru că a adormit și că a fost în șoc pentru că s-a lovit la cap. Deși oasele din partea dreaptă a feței erau rupte, nu au mai putut face operații timp de câteva zile din cauza umflăturii severe de pe fața ei. „Cred că am petrecut trei sau patru zile întinsă, fără să fac nimic”, a spus ea.

Împărțea aceeaşi cameră de spital cu Ashley și, la un moment dat, aceasta a început brusc să plângă după ce s-a uitat la telefonul ei. Ashley a aflat știrile despre membrele lor printr-un raport de știri.

Sojung a spus: „Nu puteam să întreb nimic” și a început să plângă. „Nimeni nu mi-a spus nimic. M-am gândit doar că „s-a întâmplat ceva”. Ea a explicat că a simțit o mare durere pentru că nu știa ce s-a întâmplat.

Sojung a împărtășit cu lacrimi în ochi că niciuna dintre ele nu a mâncat prăjitura pe care au ales-o pentru ea, deoarece au fost îngrijorate de greutatea lor. „Nu am vorbit niciodată despre asta”, a spus ea în timp ce încerca să își revină, „Ar fi trebuit să mâncăm.”.

Întrebată dacă au vorbit vreodată despre accident, Sojung a spus: „Nu am vorbit niciodată despre asta. Pentru că știu cât de greu a fost pentru ele”. Ea a spus că trauma trebuie să fi fost mult mai severă pentru Ashley și Zuny, care fuseseră treze la fața locului, „Au văzut totul, așa că a rămas în memoria lor ca o fotografie”.

În interviul lui Ashley și Zuny, Zuny a confirmat că scena rămâne vie în capul ei. „A fost într-adevăr șocant”, a spus ea. „Chiar și după ce am fost externată din spital, o perioadă nu am putut nici măcar să mă spăl pe față. Dacă aș închide ochii, aș vedea această scenă. Am văzut și am auzit.”.

Zunny a declarat: „Mă spălam cu ochii deschiși și nici nu puteam să sting toate luminile. Întotdeauna a trebuit să fie un pic de lumină. Mi-a fost teamă să nu dorm, pentru că ar fi trebuit să închid ochii. Dacă i-aș fi închis, aș fi văzut și auzit din nou ce s-a întâmplat acolo. A fost greu.”.

Membrele au fost mai întâi despărțite de o barieră. În timp ce bariera se ridica, au râs de îndată ce și-au intersectat privirile. După ce s-au privit în tăcere o vreme, au început să plângă.

Odată ce momentul contactului vizual s-a încheiat, fetele au vorbit despre motivul pentru care au invitat-o pe Sojung să discute. Ashley i-a explicat lui Sojung: „Sperăm că vei putea avea o zi de naștere fără regrete”. Sojung a răspuns cu un zâmbet că se distrează mereu împreună, evitând acea zi.

Ashley a râs și a răspuns că sunt precaute în ziua respectivă și că RiSe și EunB își doresc ca ea să fie fericită de ziua ei.

În timp ce vorbea despre cum se simte de ziua ei de naștere, Sojung a împărtășit: „M-am dus să le vizitez pe 3 septembrie 2015, dar când m-am întors, nu am putut face altceva”. Ea a împărtășit că a fost greu să vadă o postare despre ziua ei de naștere în același timp cu una ce comemorează pierderea lui EunB.

În interviul său, Sojung a spus: „După acea zi, nu m-am gândit la 3 septembrie ca fiind ziua mea de naștere. Nu e o zi în care să fiu felicitată. Ar fi ciudat să mergem să o vedem pe EunB dimineața și apoi să facem o petrecere de naștere seara, nu-i așa? Săptămâna aceea este cu adevărat grea. Este greu să fac ceva în perioada cuprinsă între 3 și 7 septembrie și simt că ar trebui să nu fac nimic. Ziua mea de naștere este o zi tristă”.

Ea a continuat: „Cred că la început, nu s-a simțit real. Era de parcă au plecat într-o vacanță”. Ea a împărtășit că Ashley și Zuny au avut vise despre RiSe și EunB și au vorbit despre ce au făcut cu ele în visele lor, dar Sojung nu a avut niciun vis cu ele timp de un an sau doi. „Cred că asta se datorează faptului că nu mi se părea real.

Sojung a subliniat că plouă mereu în prima săptămână a lunii septembrie, iar celelalte două membre au aprobat: „Cred că 3 septembrie este o zi proastă„.  Apoi le-a întrebat dacă își amintesc de choco pie, care fusese tortul ei.

Ashley a spus: „Am pierdut scrisoarea pe care am scris-o  pentru tine. Am scris-o cu atâta dragoste.

Ashley a declarat că le-a fost dificil să interpreteze piesele precum „Pretty Pretty” și „Bad Girl” cu doar trei membre la primul eveniment după accident.

Ashley a spus în interviul ei: „ „Pretty Pretty” are numele lui RiSd în versuri, așa că atunci când au spus pentru prima dată că noi trei va trebui să o cântăm, am spus sincer că nu voi putea să o fac. Am simţit cu adevărat absența lor și m-am întrebat dacă voi putea să cânt pe scenă fără ele. Nu am vrut, nu credeam că pot și m-am speriat. La început, voiam doar să fug.”

În timp ce vorbeau, Sojung a amintit de momentul când cele trei au mers împreună pentru a înregistra cântecul, astfel încât să îl poată interpreta la primul eveniment după accident.

Nu ne-am vorbit după ce am plecat de acasă și am călătorit doar în mașină„, a spus Sojung. „Ne uitam cu toții pe fereastră. Mă simțeam atât de ciudat, mă durea atât de tare. Pentru că nu voiam să o fac, dar a trebuit. Aceasta a fost singura melodie pe care o știau oamenii. Mă gândeam: „Este prea greu, chiar nu vreau să fac asta. M-am uitat peste cap și Ashley plângea cu aceeași expresie ca mine, privind în cealaltă direcție.” Fetele râdeau cu lacrimi de modul în care au încercat să ascundă faptul că plângeau și Sojung a menționat că a fost greu și când au învățat coregrafia.

Membrele grupului au vorbit despre modul în care le-a fost mai ușor să vorbească cu prietenii sau familia despre această situație, decât cu colegii lor. „Ne-am îngrijorat că vom ajunge astfel”, a glumit Sojung, în timp ce gesticulase către starea lor sfâșietoare.

Ashley a spus: „Cred că trebuie să vorbim și despre asta uneori. Haideţi să discutăm despre acest lucru un pic mai mult pe viitor. Sper că de acum înainte, ziua ta de naștere va fi o zi fericită, când ți se vor putea îndeplini toate dorințele.”

Deoarece lui Sojung i s-a cerut să ia decizia dacă acceptă sau nu sugestia lor (ca parte a formatului emisiunii), Zuny i-a spus lui Sojung să aibă încredere în ele și să se gândească la ea, în loc de alte lucruri. Ashley și-a întins mâna către Sojung pentru a-i cere să accepte, dar Sojung, în schimb a bătut repede din ambele mâini, înainte de a părăsi camera pentru a arăta că a respins sugestia.

După ce aceasta a plecat, Zuny i-a spus lui Ashley: „Se pare că nu este pregătită„, iar Sojung și-a șters lacrimile în afara platoului de filmare. Când s-au întâlnit din nou, Ashley a îmbrățișat-o în timp ce a spus: „Eu îți respect decizia”.

Cele trei s-au adunat pentru un alt interviu în care Sojung a fost întrebată de ce nu a acceptat. Aceasta a spus: „Am vrut să fiu sinceră, nu voiam să mint. Am cedat puțin când a întins mâna, dar cred că nu pot să  accept pe deplin încă. Dacă mă veți întreba din nou în viitor, mă voi mai gândi la asta.”

Ashley i-a spus că, deși știe că Sojung a respins sugestia, ea și Zuny vor continua să îi sărbătorească ziua de naștere.

Ashley, Sojung și Zuny au continuat să promoveze în calitate de Ladies` Code, precum și să își desfășoare propriile activități solo, iar recent au avut o revenire cu „Set Me Free”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s