Park Bo Young ia o pauză lungă de la toate activitățile sale

Actrița Park Bo Young a anunțat personal că va sista toate proiectele sale pentru o perioadă lungă.

Pe 12 noiembrie, Park Bo Young a susținut o transmisie în direct pentru a anunța fanii săi că va lua o pauză de la activități din cauza unei probleme la braț pe care o are de multă vreme și care s-a acutizat.

În timpul live-ului, care a durat mai mult de două ore, Park Bo Young a spus că problema cu brațul e de mai mult timp:  „Mă doare brațul. Am suferit o leziune cu mult timp în urmă, dar nu am reușit să o tratez bine. În sfârșit, mă pot trata acum.”

Ea a continuat: „Ar trebui să port ghips, dar l-am scos pentru azi. Au spus că trebuie să îl port aproximativ șase luni. Dacă mă vedeți în public, probabil o să mă vedeți purtând un ghips .“

Park Bo Young și-a informat apoi fanii că va face o pauză de la toate activitățile pentru a se concentra pe recuperare. Ea a continuat: „O să iau o pauză pentru sănătatea mea. Nu am putut să mă coordonez. Cred că va dura mult timp până mă voi putea întoarce.”

De asemenea, și-a exprimat frustrările în legătură cu situația, spunând: „Unii ar putea spune ceva despre pauza mea, dar nu am ce face. Mi s-a spus să mă adun, dar este foarte dificil. De asemenea, sunt tristă. Voi reveni cu multe proiecte odată ce voi fi din nou sănătoasă. „

Agenția lui Park Bo Young, Fides Spatium, a confirmat pauza pe 13 noiembrie și a explicat: „Park Bo Young a făcut tratament după ce s-a rănit la brațul în timp ce filma, în trecut, iar recent a avut o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta cicatricea de pe braț.”

Ultimul ei proiect înainte de anunț a fost drama tv „Abyss”, care a fost difuzată în această vară.

Îi dorim multă sănătate!

Sursa

Un gând despre “Park Bo Young ia o pauză lungă de la toate activitățile sale

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s