BLACKPINK va reveni în 2020, iar Big Bang va părăsi YG?

Imagini pentru blackpink and big bang

Vremurile grele se țin scai de YG Entertainment, iar o situație înfloritoare nu se așteaptă prea curând!

Din moment ce 2019 a fost un an cu adevărat dificil pentru companie, artiștii săi, inclusiv fostul CEO, Yang Hyun Suk, fiind implicați în mai multe scandaluri monstruoase, fapt ce i-a pătat imaginea, experții nu au așteptări prea mari de la viitorul lui YG, mulți fiind de părerea că agenția va avea de suferit o perioadă mai îndelungată.

Deși inițial se spunea că BLACKPINK, unul dintre artiștii care ar putea salva într-un fel compania, va reveni în luna lui noiembrie, acum informația a fost actualizată! Se pare că lansarea noilor piese a fost amânată din nou, de această dată pentru primele luni ale lui 2020.

De asemenea, s-a dezvăluit că YG Entertainment suferă pierderi uriașe din ce în ce mai mult, iar acest lucru este preconizat să se întâmple chiar și pe parcursul celui de-al patrulea trimestru al lui 2019, deoarece artiștii nu prea au activitate profitabilă.

Și asta nu e tot, se spune că Big Bang, artistul care ar putea aduce cele mai mari profituri companiei, ar putea renunța la YG! În ciuda faptului că toți membrii au revenit din armată, negocierile cu privire la prelungirea contractelor nu s-au încheiat, în plus, acestea ar putea avea un final nesatisfăcător pentru agenție.

În ceea ce privește debutul lui TREASURE13 sau următorul turneu mondial al lui BLACKPINK, informații vor fi oferite în prima jumătate a anului viitor.

sursa: ygmassmedia

3 gânduri despre “BLACKPINK va reveni în 2020, iar Big Bang va părăsi YG?

  1. Nu il vad pe G Dragon sa paraseasca acea companie, a spus ca nu ar face-o de prea multe ori, nici Taeyang si tot asa… Eu zic ca YG o sa fie okay in aceste conditii(cu BP si BB), asta daca nu cumva mai apare vreun scandal.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s