DAWN spune ce ar face cu postările de pe net dacă s-ar despărţi de HyunA, cum se poartă în faţa părinţilor lui şi altele

DAWN Shares What He And HyunA Would Do With Their Photos Online If They Broke Up, How They Act In Front Of Parents, And More

În data de 13 noiembrie, DAWN a fost invitatul emisiunii „Radio Star” de pe MBC, unde a vorbit despre relaţia sa cu HyunA.

Aceasta a fost prima apariţie a lui DAWN la o emisiune de divertisment de unul singur şi acesta a dezvăluit că HyunA i-a spus să aibă grijă la ce va spune. Când gazda Kim Gura i-a sugerat să fie sincer, DAWN a spus: „Sunt un mincinos prost”.

DAWN şi HyunA şi-au lansat melodiile în acelaşi timp, pe 5 noiembrie, având şi un spectacol împreună în aceeaşi zi. DAWN a spus: „Eram mult mai jos în clasamente, dar nu ne-am axat pe asta. A fost o competiţie utilă. Am făcut-o pentru că eram de părere că va fi o motivaţie bună.”

DAWN a spus apoi: „HyunA a spus că ea a recunoscut prima că mă place şi că ar trebui să ne întâlnim, însă eu am fost acela. Când eram stagiar, am ajutat-o odată pentru o prestaţie. Atunci ne-am întâlnit pentru prima dată şi HyunA spune că a început să mă placă din acel moment.”

Întrebat dacă a fost şi el interesat de ea, DAWN a răspuns: „Sincer să fiu, nu.” Kim Gura a spus atunci că era ceva normal, din moment ce ea era o super vedetă, iar DAWN a confirmat.

„HyunA a spus că a început să mă placă pentru că în timp ce restul bărbaţilor erau interesaţi de ea, eu nu am fost,” a spus DAWN.

Acesta a mai dezvăluit povestioare din relaţia lor. A spus că HyunA e înfricoşătoare când e furioasă şi îl numeşte după numele său real. „Eu personal nu mă enervez prea mult. Mereu îmi cer scuze primul. Dacă sunt furios, odată ce HyunA se întoarce cu spatele, pot să-i adresez vreun cuvânt urât astfel încât să nu mă audă.”

DAWN a mai vorbit şi despre cât de dificil i-a fost când relaţia a fost făcută public: „De obicei, sunt foarte optimist. Chiar şi când ne certăm, pot să uit de supărare într-o clipă. Nici măcar comentariile urâte nu mă afectează. Dar în acel moment, oamenii care însemnau totul pentru mine mi-au întors spatele, aşa că mi-a fost dificil. Simţeam că am pierdut totul şi îmi era frică şi să ies afară, să nu mă recunoască cineva.”

Acesta a dezvăluit că a început să scape de acel sentiment, după ce şi-a făcut un cont pe reţelele de socializare pentru fanii săi. „Erau mulţi fani care mă susţineau,” a spus acesta.

DAWN a spus apoi că voia să clarifice o neînţelegere apărută în urma postărilor acestora de pe internet. Acesta a spus că mulţi oameni par să înţeleagă greşit faptul că HyunA l-ar plăcea mai mult decât el pe ea, din moment ce aceasta postează mai multe poze cu aceştia împreună şi îşi exprimă mai des afecţiunea pentru el. DAWN a spus că nu o face prea des pentru că se simte jenat să publice astfel de poze. Chiar a clarificat: „Cred că eu o plac mai mult.”

Artistul a mai fost întrebat dacă s-a gândit vreodată că se va despărţi de HyunA: „Chiar am vorbit cu ea despre asta,” a răspuns el. „Oamenii din jurul nostru ne tot spun „Dacă vă veţi despărţi după ce aţi făcut relaţia publică, toate postările voastre vor rămâne pe net. Ce veţi face atunci?”.”

DAWN a explicat: „HyunA a spus „Hai să nu ştergem pozele, chiar dacă ne vom despărţi”. E ceva normal ca oamenii să se întâlnească şi apoi să se despartă. E şi posibil să ne întâlnim din nou. Vor rămâne ca o amintire plăcută, aşa că nu suntem genul care ar şterge toate pozele.”

Acesta a mai surprins gazdele spunând că el şi HyunA sunt destul de afectuoşi în faţa părinţilor lui. DAWN a explicat: „Mereu am fost genul de persoană afectuoasă, încă de când eram mic. Eram aşa şi cu părinţii mei, fără să ezit vreun pic. Recent, părinţii mei au venit în vizită şi din moment ce HyunA locuieşte în apropiere, s-a alăturat şi ea. Am fost drăgăstos cu HyunA şi în faţa lor. Părinţii mei nu au fost împotrivă, dar HyunA –„ Gazdele au glumit, spunând că aceasta probabil a fost şocată şi a încercat să-l dea la o parte, iar DAWN a glumit şi a fost de acord. Gazdele l-au întrebat dacă s-au ţinut de mână, s-au îmbrăţişat, s-au cuprins şi sărutat pe obraz, iar acesta a confirmat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s