Agenția grupului AB6IX explică absența lui Park Woo Jin de la concertul V HEARTBEAT

Agenția grupului AB6IX, Brand New Music, a făcut o declarație ca răspuns la absența lui Park Woo Jin în timpul spectacolului de la V Live Awards V HEARTBEAT din 2019.

V Live Awards V HEARTBEAT a avut loc pe stadionul Gocheok Sky Dome, pe 16 noiembrie. Park Woo Jin a deschis premiile cu o interpretare solo, iar AB6IX a apărut ulterior pe scenă pentru a interpreta piesa „Blind For Love”.

Cu toate acestea, fanii au observat rapid că Park Woo Jin nu era pe scenă alături de grup și și-au exprimat îngrijorarea pe rețelele de socializare.

Ca răspuns, Brand New Music a declarat pentru Newsen: „După ce Park Woo Jin a primit primul ajutor, acesta a fost dus la spital pentru tratament. El a mai avut o accidentare la gleznă în trecut, acum și-a revenit, dar se pare că au început să apară dureri în timp ce era pe scenă. Va trebui să ascultăm părerea medicului pentru mai multe detalii. „

Brand New Music a anunțat anterior pe 1 iulie că Park Woo Jin s-a tratat după ce a fost diagnosticat cu o entorsă sindicalmotică la glezna dreaptă.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s