Ji Chang Wook negociază pentru o nouă dramă

Ji Chang Wook In Talks For His Next Drama After “Melting Me Softly”

Următoarea dramă a lui Ji Chang Wook poate fi decisă în curând!

Pe 18 noiembrie, Sports Donga a raportat că Ji Chang Wook se află în ultimele etape ale revizuirii următorului său proiect, după „Melting Me Softly” de la tvN. Noua dramă, „LUCA”, va fi regizată de directorul Kim Hong Seon, care a regizat „Voice”, „Black” și „The Guest” de la OCN. Regizorul și Ji Chang Wook au lucrat anterior împreună pentru „Warrior Baek Dong Soo” de la SBS.

Agenția lui Ji Chang Wook, Glorious Entertainment, a declarat pentru Star Today: „Este adevărat că i s-a oferit un rol în„ LUCA”. El examinează oferta”.

Potrivit Sports Donga, „LUCA” va fi o dramă de 12 episoade pe tvN, care va fi difuzată la începutul sau la mijlocul anului 2020.

O sursă de la tvN a declarat: „„LUCA” este unul dintre proiectele programate și nu s-a decis nimic. Este adevărat că i-am oferit lui Ji Chang Wook un rol, dar rolul său nu a fost confirmat încă”.

„LUCA” se bazează pe ideea lui Charles Darwin, conform căreia toate speciile de viață au provenit de-a lungul timpului din strămoși comuni. Genetica este un subiect care nu a fost tratat în dramele coreene. O sursă a industriei a declarat:, „Ji Chang Wook lucrează din greu pentru a-și arăta diferitele părți și a se transforma prin actorie. Prin „LUCA”, veți putea vedea un alt Ji Chang Wook pe care nu l-ați putut vedea până acum”. 

Scenaristul Chun Sung Il din „Slave Hunters” şi „The Package” din KBS2 va scrie scenariul.

Între timp, Ji Chang Wook își va organiza întâlnirea cu fanii „Waiting for you” în Japonia, Taiwan, Singapore, Thailanda, Indonezia, Filipine și Coreea, începând de anul viitor pe 10 ianuarie.

Sursa: soompi

2 gânduri despre “Ji Chang Wook negociază pentru o nouă dramă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s