Costumele purtate de BTS la Premiile Grammy 2019 vor fi expuse la Muzeul Grammy!

BTS’s Grammy Awards Outfits To Be Displayed At Grammy Museum

Costumele purtate de membrii BTS la ultima ceremonie  de decernare a premiilor Grammy for face parte din expoziția intitulată “On The Red Carpet”.

Pe 20 noiembrie, Muzeul Grammy își va deschide expoziția “On The Red Carpet” și hainele pe care BTS le-a purtat la ceremonia din 2019 vor fi incluse în expoziție.

Expoziția va fi prezentată la etajul al treilea al Muzeului Premiilor Grammy până în primăvara anului viitor și va include, de asemenea, ținutele de la Grammy Awards purtate de Rihanna, Alicia Keys, Miranda Lambert, Michelle Obama, Kanye West, Amy Winehouse și mulți alții.

În februarie, BTS a devenit primul artist coreean care a urcat pe scena Grammy și a prezentat premiul pentru cel mai bun album R&B. Idolii au avut costume asortate realizate de creatori de modă sud coreeni, respectiv de JayBaek Couture și Kim Seo Ryong.

În septembrie 2018, BTS a fost invitată la Muzeul Grammy pentru un interviu special intitulat „O conversație cu BTS”. În acest an, grupul a fost făcut membru la votul Academiei  care deține premiile Grammy.

Nominalizările pentru a 62-a ediție a premiilor Grammy de anul viitor vor fi anunțate pe 20 noiembrie. Ceremonia va avea loc pe 26 ianuarie 2020.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s