Jung Ryeo Won se transformă într-un procuror de temut pentru drama “War Of Prosecutors”

Jung Ryeo Won Transforms Into A Fierce Prosecutor For “War Of Prosecutors”

“War of Prosecutors” a dezvăluit primele imagini cu Jung Ryeo Won!

Noua producție JTBC este bazată pe bestsellerul omonim și urmărește viața obișnuită, de zi cu zi, a procurorilor. Actrița o va interpreta pe Cha Myung Joo, o procuroare pricepută, pasionată de serviciul său și care are un simț al responsabilității și dreptății foarte dezvoltat.

Cha Myung Joo a fost pe primul loc la învățătură în cei patru ani de facultate, a luat examenul cu cele mari note și de asemenea a terminat institutul de pregătire al procurorilor pe locul fruntaș. Aceasta lucrează ca procuror de 11 ani în Seul, oraș care reflectă și abilitățile sale.

Totuși, după ce Myun Joo greșește pentru prima dată, viața ei va lua o întorsătură neașteptată și este detașată să lucreze într-un orășel, numit Jinyoung.

În noile fotografii, vedem că Jung Reyo Won poartă un costum negru, elegant, are părul prins într-o coadă simplă și urmează să dea o declarație. Aceasta privește în față și este încrezătoare în forțele sale. Apoi, o vedem debusolată și cum ține o cutie cu lucrurile sale în fața noului ei birou.

Pentru a vedea dacă reușește oare Cha Myung Joo să se adapteze la viața de la țară, va trebui să urmăriți serialul “War of Prosecutors” ce va avea premiera pe 16 decembrie.

Trebuie să mai menționăm că acesta nu este primul rol în care actrița Jung Ryeon Won interpretează un personaj ce lucrează în domeniul juridic. Aceasta a avut rolul principal și în drama „Witch’s Court„, unde a jucat-o pe Ma Yi Deum, tot o procuroare cu personalitate, foarte bună și mai rece.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s