Kang Ha Neul explică de ce s-a bucurat de timpul petrecut în armată

Kang Ha Neul Explains Why He Enjoyed Time In Military

Kang Ha Neul apare pe coperta numărului din decembrie al revistei Arena Homme+ și vorbește despre activitățile sale recente, precum și despre timpul său în armată!

Actorul joacă în prezent rolul polițistului rural, Hwang Yong Sik, în drama „When the Camellia Blooms”, având-o ca parteneră pe Gong Hyo Jin.

Kang Ha Neul a spus: „Mi-l amintesc ca fiind un proiect care mi-a permis să mă distrez foarte mult cu mulți colegi, mai degrabă decât ca unul care a obținut ratinguri foarte mari”.

Acest interviu cu Arena Homme+ a fost primul interviu oficial al actorului din presă de la terminare serviciului militar în mai, iar el a spus că există ceva ce voia cu siguranță să spună.

Artistul a declarat: „Oamenii îmi spun: Cred că ți-a lipsit mult actoria în armată pentru că ai muncit atât de mult în „When the Camellia Blooms”, dar mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în armată. Sincer, nu am avut nici măcar gânduri despre actorie”.

El a adăugat: „A fost greu în armată, dar mi-a plăcut foarte mult, am avut timpul necesar pentru a mă gândi și a citi cărți”.

În timpul ședinței sale foto pentru Arena Homme+, Kang Ha Neul a fost aclamat de personalul feminin când și-a scos hainele și accesoriile grele. În ciuda faptului că au filmat toată noaptea din cauza programului său aglomerat, nu a părut niciodată obosit și a fost mereu văzut zâmbind luminos.

Kang Ha Neul va reveni și pe scenă, în ianuarie, în piesa „Fable of Fantasy”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s