20 de melodii K-Pop care ne încălzesc în această toamnă

20 K-Pop Acts That Are Heating Things Up This Fall

Frunzele copacilor cad, este din ce în ce mai frig, dar lumea K-pop a luat foc recent, cu reveniri energice. Dacă trebuie să adaugi puțină căldură în sezonul tău de toamnă sau dacă abia ai reușit să ții pasul cu revenirile din ultima perioadă, iată o listă cu 20 de artiști care au adus căldură cu lansările lor recente. Bucurați-vă de aceste melodii de toamnă!

  1. Taeyeon din Girls’ Generation

Cel de-al doilea album al lui Taeyeon, „The Purpose”, prezintă o varietate de stiluri și piese diferite, dar „Spark” ne va ține de cald pe măsură ce se apropie iarna. Piesa, care se referă la depășirea greutăților și păstrarea focului tău interior, transmite mesajul său motivant cu un sunet unic ritmic, infuzat de suflet, care sigur va aprinde o scânteie în tine. În plus, uitați-vă ce superb este videoclipul:

2. ONEUS

ONEUS și-au infuzat stilul muzical caracteristic intens cu instrumente și sunete tradiționale coreene în „LIT”. Grupul a ținut o petrecere în palat cu ținutele lor de inspirație tradițională regală.

3. MAMAMOO

După câștigul de la emisiunea „Queendom” și de la toate performanțele lor strălucite din cadrul emisiunii, MAMAMOO continuă să ne încălzească cu cea mai recentă lansare. „HIP” e o melodie ce inspiră un mesaj în care trebuie să credem în noi, ca orice melodie MAMAMOO, reamintindu-ne de ce suntem atât de obsedați de aceste domniţe: sunt total încrezătoare în cine sunt!

4. A.C.E

Încă nu ne-am bucurat destul de „Under Cover”, dar A.C.E deja a revenit cu un alt single la fel de bun. „Savage” este suficient de puternic pentru a ne menține căldura toată iarna și nu este singur, întregul album „Under Cover: The Mad Squad” al grupului este plin de nestemate. Dacă nu ați făcut-o încă, trebuie să vizionați videoclipul „Escape”, prezentat de celebra coregrafă, Lia Kim. Și, desigur, nu uitați să ascultați „Savage”!

5. DAY6

The Book of Us: Entropy” de la DAY6 este un alt album de succes, iar „Sweet Chaos” este genul de melodie care te lasă fără suflare, care ne oferă energie, indiferent cât de frig este afară. Suntem atât de bucuroși că am fost binecuvântați cu mai multă muzică de la DAY6 și spectacole în direct uimitoare în această toamnă!

6. (G)I-DLE

(G)I-DLE ne-a uimit încă de la „Queendom”, începând din august, iar spectacolul competițional a permis într-adevăr fetelor să strălucească cu numeroase prestaţii și muzică puternică, din „versiunea lor de coșmar” din „Put It Straight” la single-ul lor recent „LION”. Dar membrele din (G)I-DLE ne-au demonstrat că pot mult mai mult și dacă nu ai auzit colaborarea lui Minnie cu Wengie, uite-o aici:

7. Super Junior

Super Junior ne-a luminat într-adevăr toamna și nu vorbim doar despre părul neon al lui Eunhyuk din videoclipul „SUPER Clap”. Dacă a vedea nouă membri SuJu nu-ți încălzește inima, conceptul sexy din „I Think I” o va face.

8. The Boyz

Deși majoritatea melodiilor lor sunt în coreeană, recentul album „The Tattoo” este, din punct de vedere tehnic, debutul lor japonez și există un motiv pentru care a câștigat un locul 2 în topul albumelor zilnice Oricon. Piesa lor de titlu este intensă și ne transmite căldură, în plus, suntem obsedați de această coregrafie puternică.

9.  Brown Eyed Girls

S-au intors! După patru ani, Brown Eyed Girls s-a reunit în cele din urmă pentru a ne binecuvânta cu „Re_vive”, un album plin de remake-uri ale unor hituri coreene vechi, cu flerul caracteristic al fetelor. „Wonder Woman” este o versiune a unei melodii mai vechi a lui Jo Wonsun, iar acest videoclip este distracție pură, strălucitoare, retro.

10. GOT7

Toate melodiile de la GOT7 sunt incendiare, dar „You Calling My Name” este o revenire uimitoare a grupului. Începe  rece și fără suflare, dar se dezvoltă într-o intensitate șuierătoare pe care o vom repeta în zilele cele mai reci! Piesa ne oferă, de asemenea, o șansă să apreciem cu adevărat talentul vocal al băieților și să ne bucurăm de vocea minunată a lui Jinyoung.

11. MONSTA X

Image result for monsta x follow

Greutățile recente ale grupului MONSTA X și schimbările bruște au fost dificile pentru membri și fani deopotrivă, dar nu se poate uita realizarea băieților. „Follow” ar putea fi cea mai tare melodie a toamnei. Bătăile sale puternice și corul scandat o fac o melodie reușită, care reprezintă punctul culminant al succesului recent al grupului.

12. BVNDIT

Refrenul sună ca o declarație „Dumb„, în timp ce membrele BVNDIT își iau rămas bun de la cineva pentru care au așteptat destul de mult! Sexy, plin de forţă, revenirea arată că aceste fete nu oferă o a doua șansă și că sunt un grup pe care ar trebui să îl urmărim!

13. ATEEZ

Related image

ATEEZ devin rapid regi ai K-pop-ului, iar „Wonderland” este cea mai recentă bijuterie a coroanei lor. Ritmul rapid, incitant și captivant din „Wonderland” și videoclipul său epic aduc căldura și multe altele. Întregul lor album „TREASURE EP.FIN: All To Action” este destul de înflăcărat, așa că asigurați-vă că îl verificați pentru a vă bucura de piesele ascunse!

14. ONF

ONF a revenit! „Why” este cel mai recent single al acestui grup extrem de subestimat, iar în timp ce întregul lor album „Go Live” merită ascultat, acest videoclip muzical cinematic și rapid este un bun început:

15. HINAPIA

HINAPIA marchează re-debutul a patru foste membre PRISTIN, iar prima lor melodie „DRIP” este uimitoare. Ca și cum piesa nu ne încălzește destul, fetele arată superb în acest videoclip, asigurându-ne că nu ne va fi frig în această toamnă”

16. Lee Jin Hyuk din UP10TION

Rapperul din UP10TION a ales un concept sexy pentru prima sa lansare solo, încălzindu-ne cu carisma și swag-ul său. Cu o coregrafie puternică, fără suflare, cu câteva expresii faciale adorabile în mijlocul unor mișcări puternice de dans, „I Like That” este cu ușurință una dintre cele mai reușite melodii din această toamnă.

17. B.I.G

Image result for b.i.g illusion kpop

Illusion” are nu numai toate condimentele unei piese de toamnă, ci și un amestec cultural unic de stiluri muzicale: cu o atmosferă latină și unele elemente arabe, este un mix fierbinte pe care nu veți dori să îl pierdeți. În plus, grupul a lansat chiar și o versiune în arabă a melodiei!

18.  AleXa

Image result for alexa bomb

Această câştigătoare de două ori al clasamentului „Rising Legends” de pe Soompi a debutat în cele din urmă cu „Bomb”, o piesă explozivă cu elemente electronice. AleXa este definiția firavității, iar această melodie este la fel de uimitoare precum focurile și luminile LED ale videoclipului său muzical distopic.

19. IN2IT

Image result for IN2IT ULALA mv

ULlala: Poisoning” are un ritm lin până la refrenul său cu elemente latino, devenind o serenadă sexy, plină de energie, deoarece membrii IN2IT se pierd într-o iubire periculoasă. Suntem recunoscători trupei IN2IT pentru că au adăugat câteva fleruri tropicale toamnei noastre!

20. SuperM

Image result for superm jopping

SuperM este cel mai îndrăzneț proiect al SM Entertainment, așa că, evident, piesa lor de titlu este la un nivel cu totul nou. De la videoclipul cinematografic la uimitoarele piese, acest concept este unul nou, iar versurile spun că băieții vor arde scena. Dar nu doar melodia „Jopping” ne încălzește în această toamnă, întregul album al grupului este conceput cu măiestrie, cu melodii uimitoare care să se potrivească acestui sezon.

Vă dorim o ultimă lună de toamnă călduroasă!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s