Woo Do Hwan: „Nu m-am gândit niciodată că arăt bine”

O afirmație făcută în trecut de actorul Woo Do Hwan îi face pe internauți să îl contrazică.

Filmul în care apare acesta, ‘The Divine Move 2: the Wrathful’,  a fost extrem de bine primit la el în țară, fapt ce a atras și mai mult atenția asupra sa, iar mulți au început să scotocească după interviuri mai vechi ale actorului. Printre acestea se numără și un interviu acordat pentru JoongAng Ilbo acum 3 ani.

La începutul interviului, reporterul l-a lăudat pe Woo Do Hwan pentru că arăta atât de bine. Ca răspuns la complimentul primit, Woo Do Hwan a spus: „Nu, nu arăt deloc bine . Nu am crezut niciodată că arăt bine.”

Apoi, Woo Do Hwan a menționat câțiva actori cu care a lucrat și care l-au impresionat cu fața lor incredibil de frumoasă și cu proporțiile deosebite. Woo Do Hwan a spus: „Ei bine, Kim Young Kwang, Lee Soo Hyuk, Lee Byung Hun, Gang Dong Won și Kim Woo Bin sunt foarte buni. Toți au proporții atât de uimitoare.”

El a continuat: „În comparație cu ei, nu sunt sincer nimic. Singura dată când cred că arăt bine este atunci când tocmai m-am întors de la coafor. Atunci sunt ca și cum: „Arăt un pic mai bine decât ca de obicei.'”

După ce și-au dat seama că Woo Do Hwan era nemulțumit de felul în care arată și că ar putea fi în continuare, oamenii au comentat: „Nu… Despre ce vorbești, oppa ?!”, „Uită-te la tine în oglindă din nou! Cum ai putea arăta chiar și doar normal? Ești exagerat.” si așa mai departe.

 

Sursa

2 gânduri despre „Woo Do Hwan: „Nu m-am gândit niciodată că arăt bine”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s